What’s Up lovește din nou. Ce a putut să facă Marius Ivancea noaptea trecută, într-un club din București

What’s Up s-a luat la harță cu bodyguarzii unui club

What’s Up o ține din scandal în scandal. După ce în urmă cu două săptămâni a ajuns la poliție pentru că și-ar fi agresat iubita, artistul a comis-o din nou. De această dată a avut un conflict cu bodyguarzii unui club, care au trebuit să intervină după ce What’s Up a lovit geamurile localului cu un rucsac.

What’s Up s-a luat la harță cu bodyguarzii unui club

Marius Ivancea nu poate să se țină departe de belele pentru mult timp. În urmă cu două săptămâni, iubita lui a sunat la poliție să îl reclame că este violent, iar artistul a fost încătușat și dus la secție, unde a fost audiat. Recent, cântărețul a comis-o din nou. De această dată nu a mai fost vorba despre un conflict cu iubita, ci despre o altercație cu bodyguarzii unui club.

What's Up, săltat de polițiști după un conflict cu iubita lui
What’s Up, săltat de polițiști după un conflict cu iubita lui

Joi seara, artistul a chefuit la Nuba, iar la un moment dat a fost surprins după ce a ieșit nervos din club și a început să lovească geamurile cu un rucsac. Bodyguarzii l-au abordat imediat, iar unul dintre ei l-a recunoscut, l-a luat de braț și l-a dus la distanță, apoi l-a întrebat:

„Te mănâncă pielea?”

Artistul a răspuns: „Pe mine?”, la care bodyguardul a continuat: „Da, vrei să te scarpin?”

„Nu vreau, c***e”, a fost răspunsul lui What’s Up, care probabil s-a temut să nu plece șifonat către casă.

What’s Up este un cântăreț și textier român a cărui notorietate a crescut considerabil în momentul lansării hitului K la meteo, în colaborare cu Andra. Piesa a devenit rapid unul dintre hiturile anului 2012, fiind nominalizată la categoria Best Romanian Act la MTV Europe Music Awards.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI