Cine este fosta soacră a lui What’s Up. Mulți rămân uimiți când află cu ce se ocupă mama Siminei

Autor: Andrei Simion - 09:36, 13 dec. 2019
Cine este fosta soacră a lui What’s Up și cu ce se ocupă aceasta?

Despre What’s Up se cunosc destul de multe lucruri, iar acum fanii i-au cunoscut și părțile negative din cauza eveniementului nefericit care îl are drept protagonist. Cum arăta familia lui de dinainte și cu ce se ocupa soacra lui, mama Siminei?

What’s Up, situație dificilă

What’s Up a devenit în atenția presei de scandal după al doilea eveniment care i-a adus multe critici chiar și din partea fanilor. După ce cei care îl ascultau cu drag au rămas cu un gust amar după incidentul nefericit din urmă cu mulți ani, moment în care a fost agresiv fizic cu Simina, în plină stradă, acum au luat parte la alte scene. Prietenii artistului din mediul online au fost de-a dreptul șocați când zilele trecute acesta a fost târât cu forța din imobilul său, după ce a bătut-o pe iubita lui.

Alice Badea a sunat la 112 pentru că nu știa cum să managerieze situația și pentru că a avut momente în care se temea pentru viața sa. Cei doi au pornit discuția monstru de la zilele libere ale violonistei pe care a preferat să le ocupe cu altceva în loc să fie alături de cântăreț. Acesta s-a înfuriat extrem de tare, moment în care a încercat să plece din imobil. Din cauza nervilor și a neatenției, i-a prins degetul lui Alice la lift. De la momentul acela, spiritele aveau să se încingă din ce în ce mai tare.

Cu ce se ocupă soacra lui What's Up?
Cu ce se ocupă soacra lui What’s Up?

Cine este fost soacră a lui What’s Up și cu ce se ocupă?

What’s Up i-a spus de curând adio soției sale și oamenilor care reprezentau pentru el o a doua familie, părinții Siminei. Ironia face ca interpretul să fi avut pe cine se baza într-o situație de acest gen, pentru că soacra lui este avocat. De asemenea, mama Siminei a lucrat mulți ani și în sistemul penitenciar în România. Anca a activat ca Șef Serviciu Educație din cadrul Penitenciarului București-Rahova. De anul trecut, femeia face parte din Baroul București.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI