What`s Up, internat de urgență. Nu a mai rezistat. Ce se întâmplă acum cu artistul

What`s Up, internat de urgență. Nu a mai rezistat. Ce se întâmplă acum cu artistul
What`s Up, internat de urgență. Nu a mai rezistat

What`s Up a fost internat de urgență din cauza unei probleme mai vechi. Deși a dorit să stea cât mai departe de medici, nu a mai rezistat durerilor și a ajuns direct în camera de gardă. Ce se întâmplă acum cu artistul?

What`s Up, internat de urgență. Ce se întâmplă acum cu artistul

What`s Up a fost surprins în urmă cu câteva zile de paparazzi Spynews.ro ieșind din spitalul Floreasca, unde a mers pentru investigații asupra problemelor sale mai vechi de sănătate. Artistul suferă de dublă hernie de disc și trebuie operat. Recent, cântărețul dezvăluia fanilor că va trebui să mai aștepte o săptămână până la operație, însă situația s-a agravat.

„Din păcate, viața mă pune la colț și mi-a dat o hernie d-asta de disc, dar nu e nimic, îmi văd de muzică. O să mă operez și totul va fi bine. Am o dublă hernie de disc, dar nu mai e dublă hernie de disc, trebuie să mă opereze. Trebuie să stau în pat o săptămână și după o să mă opereze”, spune interpretul în urmă cu câteva zile.

În această seară, solistul nu a mai rezistat durerilor de spate și a ajuns de urgență la spital. „M-am internat azi de urgență. Nu mai puteam. Trebuia să mă operez vineri, dar după 2 zile la pat, plin de durere, am hotărât să vin de urgență”, a spus pentru sursa menționată mai sus.

”Bine ai venit 2020!”

Înainte de a ajunge pe masa medicilor, What`s Up a postat o imagine pe contul său de socializare, în care le arată prietenilor virtuali o radiografie, din care reieșea că are probleme de sănătate, dar și nevoie acută de intervenția medicilor. Vedeta a făcut o descriere amuzantă la fotografie, semn că era optimist și sigur că se va face bine.

What`s Up, internat de urgență. Nu a mai rezistat. Ce se întâmplă acum cu artistul
Imaginea postată de artist pe o rețea de socializare și stearsă la scurt timp

„#? Să fie un tatuaj?! NU, ESTE DOAR DUBLA MEA HERNIE DE DISC! BINE ai venit 2020! p.s. Arată frumos ca tatuaj!”, a scris interpretul în dreptul imaginii pe care a șters-o la scurt timp.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI