Vulpița și Viorel au revenit la Acces Direct. Cine o pune pe biata gravidă să facă avort

Vulpița și Viorel au revenit la Acces Direct. Cine o pune pe biata gravidă să facă avort
Vioel si Vulpita au revenit la Acces Direct

Vulpița și Viorel au revenit în forță la Acces Direct cu o nouă telenovelă din familia lor. Familia Stegaru nu mai are liniște în căminul conjugal din Blăgești de când s-a aflat că Veronica Stegaru, alias Vulpița, este însărinată.

Nouă telenovelă în familia Vulpiței, desfășurată la Acces Direct. Ce s-a întâmplat

Cuplul Veronica și Viorel Stegaru au ajuns din nou în platorul emisiunii Acces Direct de la Antena 1 după o pauză de câteva luni. Acum, celebrul cuplu se confruntă cu o nouă problemă. Aceștia nu mai au liniște în casa de la Blăgești de când s-a aflat că Vulpița este gravidă.

Acum o zi, Vulpița și Viorel au ajuns în București, pentru că aceștia au mărturisit că în familia lor este mare scandal de când Veronica Stegaru a rămas însărcinată.

Vulpita este gravida
Vulpita este gravida

Mama lui Viorel vrea ca Vulpița să scape de copil

Îndrăgitul cuplu de către o mare parte a României a povestit că doamna Ilinca, soacra Vulpiței, a îndemnat-o pe aceasta să dea copilul afară, astfel că soacra vrea să facă lumină în acest caz.

Astfel, spiritele s-au încins din nou în platoul Acces Direct, odată cu noua problemă adusă în fața telespectatorilor de către moderatoarea emisiunii Aces Direct, Mirela Vaida.

Cine ar fi vinovat de aceste vorbe

Vulpița a mărturisit că soacra ei i-a zis să facă chiuretaj, însă acum doamna Ilinca a venit la București și a decis să spună verde-n în față ce s-a întâmplat, de fapt.

Deși Veronica și Viorel susțin că doamna Ilinca a fost influențată de către o vecină să-i spună norei sale să avorteze, femeia are o altă variantă. Doamna Ilinca susține că nașul Vulpiței ar fi făcut aceste afirmații.

Vulpuța a spus că va face testul ADN

Veronica Stegaru nici nu a vrut să audă de așa ceva, iar acum a anunțat, imediat ce va naște, ea și Viorel, soțui ei, sunt pregătiți să facă testul ADN pentru a arăta tuturor că într-adevăr el este tatăl celui de-al doilea copil care urmează să vină pe lume peste câteva luni.

Doamna Ilinca, mama lui Viorel Stegaru, a mărturisit că a venit la București pentru a-și lua copiii înapoi acasă, însă aceștia nici nu vor să audă de așa ceva.

Vulpița și Viorel renunță la Vaslui. Se mută în Capitală

Vulpița și Viorel sunt mai hotărâți ca niciodată să se mute definitiv în București. În plus, celebrul cuplu de la Antena 1 vrea să o ia și pe Maria, primul lor copil, la ei.

Degeaba a încercat soacra Vulpiței să-i convingă pe cei doi că nicăieri nu este mai bine ca la Vaslui. Aceștia nici nu au vrut să mai audă așa ceva.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI