Vulpița este gravidă. Vestea venită în direct la TV: cum se va numi copilul și cât de avansată este sarcina

Vulpița este gravidă. Vestea venită în direct la TV: cum se va numi copilul și cât de avansată este sarcina
Vulpița este gravidă. Vestea venită în direct la TV: cum se va numi copilul și cât de avansată este sarcina

Viorel, soțul Veronicăi Stegaru, a făcut un anunț bombă, și anume, că Vulpița este însărcinată. Reamintim că cuplul Vulpița și Viorel a fost exclus din emisiune de către CNA.

Vulpița este gravidă. Vestea venită în direct la TV

Contactat telefonic, Viorel Stegaru, soțul încornorat de Vulpița a intrat din nou în direct în emisiunea care l-a făcut celebru, și anume, Acces Direct, și a anunțat că iubita lui soție este însărcinată într-o lună și jumătate. Cu emoție, Viorel, cel care în urmă cu o zi făcuse spectacol în căruță, la Blăgești, a dat vestea de ultimă oră. Pe rețelele de socializare cei doi nu au anunțat nimic încă, dar aceștia au stabilit însă deja ce nume va purta copilul lor: dacă este băiat se va numi Radu, iar dacă e fetiță se va numi Doinița Mirela.

Vulpița e însărcinată! Ce a încercat să facă în urmă cu o săptămână

Acum o săptămână, Veronica Stegaru revenea în atenția fanilor ei pe Instagram, peste că amintirile o ”chinuiesc”! Astfel, aceasta a postat o imagine în care apare într-o rochie pe care a purtat-o într-una dintre ”memorabilele” apariții pe micul ecran, alături de Viorel. ”Duminică ne relaxăm. Mai țineți minte când am purtat rochia asta?”, a scris Vulpița în dreptul unei fotografii în care poartă o rochie albă, înflorată multicolor.

Ca de obicei, răspunsurile fanilor s-au împărțit în două categorii:

”Știu, dar ce ai făcut cu Jador și cu Țanca Uraganu în imaginile alea indecente, habar are Viorel cum te-ai hârjonit tu la București cu acești indivizi și câte mai câte există imagini cu voi pe google pe Youtube?”, ”Vino înapoi, ție nu ți-e dor de viața acces direct. Erai un algocalmin pentru toată România”, ”Ești frumoasă ca o stele, tu mi-ai rupt inima-n doi, toate sufletele mele bate pentru tu și noi”, ”Vulpy, vino înapoi la acces, că mi-e dor de tineee”, sunt câteva dintre comentariile pe care Vulpița le-a primit.

Amintim pe această cale că Veronica și Viorel Stegaru au părăsit Acces Direct în urmă cu aproximativ o lună. Consiliul Național al Audiovizualului (CNA) a amendat în repetate rânduri emisiunea Acces Direct din cauza derapajelor cu cei doi soți din Blăgești. Iar, într-un final, Vulpița și Viorel au fost trimiși acasă, de unde au venit, și anume, la Blăgești, în Vaslui. Vestea a fost dată de Mirela Vaida.

“Serialul s-a încheiat. Mă bucur dintr-un mare punct de vedere (…) A venit doamna Ilinca și i-a luat cu trenul și le-a zis. Chiar au plecat, s-au dus de bună voie. Mă bucur că s-au dus acolo de unde au plecat, unde au casă, au niște bani puși deoparte”, a explicat Mirela Vaida în direct.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI