Vulpița revine la Acces Direct. Vestea momentului: când apare alături de soț la Antena 1

Vulpița revine la Acces Direct. Vestea momentului: când apare alături de soț la Antena 1
Vulpita duce dorul televiziunii

Vulpița și Viorel și-au luat prin surprindere fanii pe rețelele de socializare. Astfel, cuplul a declarat că va reveni la Acces Direct, după ce a părăsit satul natal, Blăgești.

Vulpița revine la Acces Direct

Veronica și Viorel Stegaru s-au făcut remarcați public, după ce, luni la rând, au avut apariții în emisiunea Acces Direct, de la Antena 1. Însă de ceva timp, cuplul a revenit în satul lor, Blăgești, ca să locuiască cu fiica lor, dar se pare că acum cei doi vor să revină pe micul ecran.

Aparent, munca de jos nu a fost pe placul lor, din moment ce vor să revină la televizor cât mai curând. Ei s-au bucurat de celebritate vreme de opt luni, dar în luna septembrie au fost nevoiți să plece din Capitală și să se întoarcă la fetița lor, pe nume Maria. Evident că după ce s-au întors la Blăgești, tinerii s-au aplecat către munca de jos pentru a se putea întreține.

De altfel, anunțul că Veronica și Viorel renunță la celebritate a fost făcut de însăși prezentatoarea de televiziune, Mirela Vaida, spre dezamăgirea admiratorilor lor, dar spre bucuria altora.

Vulpița și Viorel, probleme în viața de cuplu?

Cu toate că Viorel Stegaru a încetat să mai posteze pe rețelele de socializare, Veronica Stegaru a menținut contactul cu fanii din online, postând mai multe fotografii. În plus, Vulpița a anunțat în urmă cu trei săptămâni că este însărcinată.

Iar de când s-a aflat că este însărcinată, Vulpița a încercat să își mențină un stil de viață în care și-a acordat timp și odihnei. Soția lui Viorel nu a renunțat însă la Instagram, unde a postat constant fotografii cu diverse activități casnice.

Dar iată că recent, Vulpița și Viorel au făcut un anunț bombă, afirmând că se vor întoarce pe micul ecran. Deși Viorel a postat o imagine cu el și soția sa zâmbind, Veronica a postat o imagine cu ea plângând, dând un semnal că lucrurile nu stau foarte bine în relația lor.

,,Da, dragii noștri. Este adevărat ca am plecat de acasă. Ne vedem luni la Acces Direct”, a notat bărbatul în dreptul fotografiei.

,,Am plecat de la Blagesti. Nu am vesti bune, dar o sa le aflați mâine, la Acces Direct😶😶”, a spus și Vulpița.

Chiar și așa, internauții nu s-au arătat foarte încântați de neașteptata veste, motiv pentru care reacțiile acestora nu au întârziat să apară. Astfel, urmăritorii lor i-au sfătuit pe cei doi să rămână în orașul natal și să renunțe la aparițiile televizate.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI