Cum încearcă fanii să o aducă pe Vulpița înapoi la Acces Direct? Te bușește râsul, nu alta!

Cum încearcă fanii să o aducă pe Vulpița înapoi la Acces Direct? Te bușește râsul, nu alta!
Cum încearcă fanii să o aducă pe Vulpița înapoi la Acces Direct? Te bușește râsul, nu alta!

Telenovela Vulpița și Viorel s-a încheiat, la începutul lunii septembrie, după opt luni de difuzare. Cuplul a plecat la Blăgești, unde își continuă dramele. Amintirile o năpădesc, în schimb, numai pe tânăra, care a publicat pe un cont de socializare o imagine surprinsă în platoul emisiunii ”Acces Direct”. Comentariile au fost diverse. Ba că „s-a hârjonit la București destul”, ba că nu știe de grija copilului, dar cele mai multe au flatat-o, admiratorii afirmând că le e dor de ea pe micile ecrane.

Fanii Vulpiței o vor înapoi la Acces Direct

În acest an, vedetele show-ului de la Antena 1 au fost Veronica și Viorel Stegaru, veniți în platoul emisiunii cu o problemă serioasă, care s-a dovedit a fi doar o altă minciună a tinerei spusă în fața soțului, pentru a-și motiva absența de câteva ore de acasă. Publicul i-a plăcut, așa că povești din viața lor au tot fost analizate, apoi au avut propria parte în emisiune, numită ”Vulpița și Viorel, șî noi putem!”.  După opt luni de difuzare, în pofida numeroaselor amenzi primite de la Consiliul Național al Audiovizualului (CNA) , Mirela Vaida a anunțat, pe 7 septembrie 2020, finalul telenovelei.

Cum încearcă fanii să o aducă pe Vulpița înapoi la Acces Direct? Te bușește râsul, nu alta!
Imaginea postată de Veronica pe Instagram

„Astăzi, după aproape opt luni, pot spune oficial că s-a încheiat serialul Vulpița și Viorel. Se bucură și cameramanii, dar să mă întrebați pe mine de ce mă bucur… Mă bucur dintr-un mare punct de vedere: Ce e mult e prea mult, nu dați cu pietre, asta îmi e meseria, dar și dumneavoastră v-a plăcut. A venit doamna Ileana (n.r. – mama Veronicăi Stegaru) și i-a luat pe amândoi. A spus că copilul lor plânge de dorul părinților. Mă bucur că s-au întors acolo unde-i așteaptă copilul”, a spus Mirela Vaida.

„Erai un algocalmin pentru toată România”

Deși a trecut doar o lună de la despărțirea de Capitală și tensiunile ei, Veronica este deja nostalgică, cel puțin asta denotă ultima sa postare din mediul virtual. Vedeta ”Acces Direct” a publicat o imagine veche, făcută în platoul emisiunii de la Antena 1, în descrierea căreia a notat: „Duminica ne relaxăm. Mai țineți minte când am purtat rochia asta?”.

Fanii au fost împărțiți în două tabere. În secțiunea de comentarii au putut fi regăsite atât comentarii care îi amintesc de infidelitățile sale, cât și unele apreciative.

„Știu, dar ce ai făcut cu Jador și cu Țanca Uraganu în imaginile alea indecente, habar are Viorel cum te-ai hârjonit tu la București cu acești indivizi și câte mai câte există imagini cu voi pe google pe Youtube?”, ”Vino înapoi, ție nu ți-e dor de viața acces direct. Erai un algocalmin pentru toată România”, ”Ești frumoasă ca o stele, tu mi-ai rupt inima-n doi, toate sufletele mele bate pentru tu și noi”, ”Vulpy, vino înapoi la acces, că mi-e dor de tineee”, sunt comentariile pe care le-a primit tânăra din Blăgești.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI