Mirela Vaida a dezvăluit un mare secret. Lumea credea altceva despre vedeta de la Antena 1

Mirela Vaida a dezvăluit un mare secret. Lumea credea altceva despre vedeta de la Antena 1
Mirela Vaida a dezvăluit un mare secret.

Una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV din România, Mirela Vaida, este în permanență pe scenă sau pe platourile de filmare. Vedeta emisiunii ”Acces Direct” de la Antena 1 a spus totul în direct.

Mirela Vaida a dezvăluit un mare secret

După ce mai mulți fani de pe Instagram au acuzat-o că obține venituri făcând reclamă mai multor magazine, miercuri, în platoul emisiunii ”Acces Direct”, vedeta Antena 1 a mărturisit cum își câștigă existența.

Mirela Vaida a dat toate cărțile pe față și le-a spus fanilor că de cele mai multe ori fotografiile postate, care par să fie reclame, sunt de fapt pentru a-și ajuta prietenii care au nevoie în această perioadă de criză decât mai mulți clienți. Nu foarte des se întâmplă ca vedeta să fie sponsorizată de alte firme pentru postările ei.

”De câte ori fac o astfel de postare o fac pentru prietena mea, Mirela, și nu pentru a câștiga bani. Eu nu sunt un influencer și nu fac bani de postări, ci foarte rar. Vreau să fiu un prieten bun deoarece trăim vremuri grele. Haideți să ajutăm pe unii oameni”, a spus Mirela Vaida în direct, potrivit Spynews.ro.

De unde își câștigă banii vedeta Antenei

Tot în direct, Mirela Vaida a susținut că banii pe care îi câștigă sunt de la emisiune, dar și de la unele evenimente muzicale la care participă.

”Eu îmi câștig banii de la emisiuni, de la spectacole. Dă doamne să avem ce să muncim, că avem rate și alte impozite!”, a mai spus vedeta de la Acces Direct.

Lumea credea altceva despre Mirela Vaida
Lumea credea altceva despre vedeta de la Antena 1. Mirela Vaida a mărturisit

Mirela și-a adus pentru prima oară fiica la ”Acces Direct”

Deoarece trebuie să se împartă între carieră  și viața de familie, Mirela Vaida le-a spus fanilor  de pe pagina sa de socializare că a fost nevoită să o ia pe fiica sa cea mare, Carla, cu ea la serviciu, deoarece nu a avut unde să o lase. În urmă cu doar câteva săptămâni, vedeta și soțul ei au împlinit 11 ani de căsătorie.

”Fetița mea Carla a a venit să mă viziteze, mi-a promis că este cuminte, s-a îmbrăcat în rochița de Crăciun, și-a pus pamponul roșu. Asta n-am mai făcut-o până acum, dar dacă nu, unde să-i ducem, ce să facem cu ei. Mi-a promis că stă acolo departe, distanțată, liniștită și tăcută”, a spus prezentatoarea Mirela Vaida pe Instagram, potrivit sursei citate.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI