Vulpița, încă un circ în direct la TV. Ce a mai pățit vedeta de la Acces Direct

Vulpița, încă un circ în direct la TV. Ce a mai pățit vedeta de la Acces Direct
Acuzații dure pentru Vulpița. Ce spune un vecin despre cea de-a doua sa sarcină?

„Distracția” celor care abia așteptau ca soții Stegaru să revină în fața camerelor de filmat continuă! Ce a pățit celebra Vulpița acum și cine vine cu acuzații extrem de grave asupra ei? Se pare că soacra tinerei a avut dreptate, conform ultimelor informații din spațiul public.

Acuzații grave pentru Vulpița. Soacra ei ar avea dreptate

Serialul mult iubit al soților Stegaru a revenit! Fanii cuplului sunt foarte fericiți să-i revadă din nou pe micile ecrane după doar două luni de pauză. Deși mulți au vrut să scape de ei, problemele s-au năpustit din nou asupra lor, așa că au venit să ceară ajutorul acolo unde au mai încercat în trecut, la Antena 1. O nouă controversă învăluie relația soților în mister. Soacra Veronicăi susține că bebelușul pe care-l poartă în pântece nu este al lui Viorel, bărbatul este răbdător și vrea să se convingă abia după nașterea copilului dacă este sau nu al lui, iar în timpul acesta un vecin vine cu mărturii surprinzătoare.

Unul din vecinii Vulpiei confirmă că tânăra nu este însărcinată cu soțul ei, ci cu altcineva. Moldoveanca este gravidă în 12 săptămâni, a plecat de acasă din Blăgești de gura socrilor, iar acum dorește să o ia de la capăt în Capitală. Astăzi a intrat în legătură directă în timpul emisiunii unul din vecinii familiei care susține sus și tare că într-adevăr Vulpița a întreținut relații sexuale cu soțul uneia din vecinele ei. ”Vulpița s-a întâlnit cu bărbasu Cătălinei. Tot satul știe. În săptămâna aia erai toată mușcată pe gât și peste tot. Nu e copilul lui Viorel!”, a spus vecinul familiei Stegaru, dar care a ținut să-și protejeze identitatea.

Acuzații dure pentru Vulpița! Un vecin spune tot adevărul - copilul nu este al lui Viorel
Acuzații dure pentru Vulpița! Un vecin spune tot adevărul – copilul nu este al lui Viorel

„Este însărcinată într-o lună și șapte săptămâni. Ea și-a dorit”

Vestea că Vulpița este din nou însărcinată a fost făcută de Viorel în direct, la Acces Direct. La scurt timp aceștia se aflau din nou în platoul emisiunii.

„Noi muncim. De o lună de zile, viața e bună, dar acum mergem să facem un control să vedem cum e Veronica cu sarcina. Este însărcinată într-o lună și șapte săptămâni. Ea și-a dorit, este veselă, dar e și bine și rău. Undeva pe la sfârșitul lui aprilie ar trebui să nască. Noi n-am crezut și am făcut 10 teste, dar a ieșit ce a trebuit. Dacă e băiețel o să-l cheme Radu, dacă e fetiță o să aibă două nume: Doinița și numele dumneavoastră. Și nașii tot acolo la emisiune sunt”
Viorel Stegaru