Vești proaste pentru Vulpița și Viorel Stegaru, după alegerile locale. Ce le-a făcut primarul

Vești proaste pentru Vulpița și Viorel Stegaru, după alegerile locale. Ce le-a făcut primarul
Vești proaste pentru Vulpița și Viorel Stegaru, după alegerile locale. Ce le-a făcut primarul

Considerat polul sărăciei în Europa, Vasluiul e cunoscut de români ca fiind un județ cu oameni veseli, cărora le place licoarea lui Bacchus, cu populația asistată, copii singuri, elevi care abandonează școala, sate goale, fără prea mulți investitori, dar de aproape un an și cu staruri. Pe atât de iubite, pe atât de blamate, însă, căci, după ce au dat Blăgeștiul pe București, Veronica și Viorel au revenit la punctul din care plecaseră. Iar după alegerile locale a fost mai rău. Primarul, apostrofat de Mirela Vaida în emisiunea care i-a consacrat pe soți, le-a dat ”o lecție”.

Vulpița și Vorel Stegaru, fără ajutor. Alegerile locale i-au adus la sapă de lemn

Deveniți celebri peste noapte, cuplul Veronica și Viorel Stegaru nu și-a făcut o strategie, așa că după aventura din București, la întoarcerea acasă, în jurul situației lor nu a existat control pe niciun plan. Oamenii i-au criticat în special pentru atitudinea pe care au avut-o față de copilul lor, ”părăsit” în Blăgești cât timp ei și-au arătat infidelitățile și melodiile pe micile ecrane. Dar o vorbă spune că totul în viața se plătește, punct atins și de primarul comunei lor de baștină.

Soții Stegaru trăiau până anul trecut din ajutor social; care din acest an le-a fost suspendat de primarul Alex Chirilă, supărat că munca, locuitorii și comuna în sine este acum luată în derădere de populație din cauza celor doi. Chirilă a candidat din nou din partea PSD la alegerile locale din 27 septembrie și a și câștigat un nou mandat de primar.

„Nu sunteți în poziția de primar datorită ăstora ieftini la minte?”

„Domnule primar, dacă eu, prezentatorul acestei emisiuni, mi-aş permite să spun de vreun invitat de-al meu că este ieftin la minte, eu aş fi imediat, dar imediat, în secunda doi, sancţionată, domnule primar. Dumneavoastră, pe poziţiile publice pe care le ocupaţi, votat fiind de aceşti oameni ieftini la minte, cum vă permiteţi? Nu vreţi să le scoatem un certificat medico-legal şi să nu vă mai voteze?

Că înţeleg că la vot ei sunt egali şi cu doctorii şi cu profesorii şi cu corporatiştii şu cu dumneavoastră, domnule primar, care sunteţi mai deştept. Păi dumneavoastră nu cumva sunteţi pe poziţia asta de primar datorită ăstora ieftini la minte, domnule primar? Cum vă permiteţi să spuneţi aşa ceva?”, i-a spus Mirela Vaida primarului, în direct, după ce oficialul a declarat despre soții Stegaru că sunt ”ieftini la minte”.

De atunci, edilul nu a mai vrut să audă de cei doi. Ulterior, într-un moment de entuziasm, luat de valul celebrității, Viorel a declarat că vrea să candideze, pentru a fi ales primarul localității sale. A fost doar un gând grandios de moment, dar care l-a atins pe membrul PSD, dându-i fiori.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI