Vulpița, amenințată cu moartea. Cine îi vrea răul. S-a aflat abia acum

Vulpița, amenințată cu moartea. Cine îi vrea răul. S-a aflat abia acum
Vulpița a fost amenințată cu moartea!

Veronica Stegaru se simte în pericol! Cunoscuta vedetă de la Acces Direct a revenit în vizorul fanilor, iar cu această ocazie cei care nu o suportă i-au trimis mesaje periculoase. Tânăr se teme acum pentru viața ei. Cine îi vrea răul?

Veronica Stegaru a fost amenințată cu moartea! Cine îi vrea răul?

Vulpița și Viorel s-au reîntors pe canapeaua care i-a făcut cunoscuți. Cei doi soți au venit de data aceasta cu probleme mai grave. Aceștia au plecat de acasă, Veronica e însărcinată cu cel de-al doilea copil, iarna de apropie, iar micuța rămasă acasă e extrem de confuză de faptul că părinții ei au lăsat-o din nou în grija bunicilor. Lucrurile rele nu se termină acum pentru aceștia, pentru că tânăra viitoare mămică a fost amenințată de soția bărbatului cu care l-ar fi înșelat pe Viorel. Un scandal de proporții a izbucnit la Acces Direct, după ce serile trecute soacra Vulpiței i-a adus acuze grave în direct, susținând că bebelușul pe care-l poartă în pântece nu este rodul iubirii dintre ea și partenerul său.

Cele două femei sunt la cuțite, iar nevasta bărbatului cu care ar avea, de fapt, copilul vine cu afirmații dure și grave la adresa vedetei de la Acces Direct. Imediat după terminarea emisiei și după intervenția cuplului din Blăgești, vedetele au primit un nou apel din partea vecinilor. Costel și Cătălina i-au amenințat pe soții Stegaru cu moartea, iar acest lucru e înregistrat. ”Te omor. Îți rup picioarele!”, i-a spus Costel și Cătălina Vulpiței în timpul apelului de seara trecută. Viorel a susținut că se gândește serios să depună plângere penală după cuvintele primte din partea vecinilor.

 Vulpița și Viorel, amenințați de vecini!
Vulpița și Viorel, amenințați de vecini!

Petiţie online pentru cazul Vulpiţa-Acces Direct

(septembrie 2020)

„Prin prezenta petiție se solicită în mod public luarea unor măsuri din partea instituțiilor statului, respectiv CNA, Ministerul Educației, DGASPC Vaslui, asupra emisiunii Acces direct, Antena 1, în cazul Vulpiţa (Veronica și Viorel Stegaru). Acest subiect încalcă orice prevederi ce țin de integritatea, respectiv defăimarea publică a două persoane cu vizibile probleme de educație. Cei doi asistați sociali beneficiază de ajutoare sociale deși nu fac muncă în folosul comunității, fiind totodată apţi de muncă. Cei doi, având un copil în vârstă de 2 ani, nu se preocupă de bunăstarea, respectiv buna creștere și susținerea financiară în ceea ce privește creșterea copilului”
(Sursa: petițieonline.com)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI