Vulpița, absentă de la Acces Direct. Ce probleme de sănătate are

Vulpița, absentă de la Acces Direct. Ce probleme de sănătate are
Vulpița și Viorel au făcut anunțul cel mare. Reacția surpriză a soților Stegaru

Nici bine nu s-a reîntors la Acces Direct că a și părăsit scena. Vulpița a ieșit pentru scurt timp din peisaj din cauza unor probleme de sănătate. Ce s-a întâmplat cu Veronica Stegaru?

Ce probleme de sănătate are Vulpița?

Viorel a rămas din nou singur în atenția telespectatorilor de la Acces Direct. Veronica are probleme de sănătate, motiv pentru care a făcut un pas înapoi de la rutina sa la care s-a alăturat din nou recent, iar acum se ocupă doar de buna sa funcționare din punct de vedere fizic. Fericirea bărbatului a fost umbrită de problemele pe care le întâmpină acum soția sa care l-a părăsit în urmă cu o săptămână și care a decis recent că totuși îl iubește și că nu poate pleca de lângă el. Viorel a venit ieri în emisiune și a anunțat că partenera sa are câteva probleme cu stomacul și că s-a simțit destul rău. „Azi e mai binișor. O salut și eu pe ea și îi doresc însănătoșire grabnică”, i-a transmis Viorel Vulpiței la „Acces Direct”.

Din păcate pentru unii dintre fanii Acces Direct, Veronica s-a întors în Capitală, lucru care i-a nemulțumit teribil. Acest sentiment s-a transmis și la prezentatoarea emisiunii, care s-a plâns în direct de perioada îndelungă în care tânăra a mințit cât a cuprins. „Se poate și fără Vulpița. Îi sună pe toți din redacție de aseară. Pe toți ne minte că a fost violată, bătută. Face ea ce face și are această putere de manipulare. Ea când plânge, plânge pe bune. Asta este ea, nu știe ce vrea!”, a spus Mirela Vaida în cadrul emisiunii de miercuri.

Veroncia are probleme de sănătate
Veroncia are probleme de sănătate

„S-a ales praful de aceste luni”

„Fă ce vrei! S-a ales praful de aceste luni. Din acest moment legat de Veronica Stegaru lucrurile nu mai au nicio intersecție. Tu rămâi acolo, îți vezi de viața ta cu cine vrei. În acest moment, Doina și colegii de la cameră, șoferul, se urcă în mașină și cu siguranță până la ora 11 noaptea sunt acasă! Se încheie aici 6 luni de zile din care, din păcate pentru tine, Veronica, nu te-ai ales cu nimic”
Mirela Vaida

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI