Vulpița, schimbare fără precedent. Cum a apărut la Acces Direct. Parcă era altă persoană

Vulpița, schimbare fără precedent. Cum a apărut la Acces Direct. Parcă era altă persoană
Vulpița, transformare totală

Vulpița surprinde cu o nouă schimbare de look. Cum l-a întâmpinat aceasta pe soțul său care se ruga să reapară în viața lui? Pare cu totul altă persoană.

Vulpița, schimbare de look. Cum și-a făcut apariția la Acces Direct

Veronica Stegaru surprinde din nou! Aceasta profită din plin de celebritate, deși câțiva au crezut că a uitat de camerele de filmat odată întoarsă la Blăgești. Cu toate astea, s-a reîntors pentru o scurtă vreme în Capitală, pentru a scoate o piesă cu Rafaelo. De asemenea, își întoarce privirea de la decizia trecută – separarea de soț. Acum, tânăra pare mai sigură decât niciodată de drumul pe care vrea să pornească și cum vrea să acționeze, dar singură, fără reținerile și intervențiile tatălui copilului său.

Tânăra susține că îl iubește pe actualul partener și că timpul petrecut departe de el a făcut-o să-și dea seama că îl vrea în continuare aproape de ea. „Îl iubesc pe Viorel. Mi-am dat seama de când i-am dus lipsa. (…) Să văd și ceva la el schimbat. Să fie mai dulce cu mine, mai tandru, să aducă și el fata”, i-a transmis Vulpița lui Viorel. Noile imagini cu aceasta le găsiți în galerie!

Veronica a uitate de peruca blondă, de părul natural șaten...abordând un roșcat superb
Veronica a uitate de peruca blondă, de părul natural șaten…abordând un roșcat superb

Decizia Veronicăi din urmă cu o săptămână

„Rămânem prieteni. Ai grijă de tine, ai grijă de viața ta. L-am deblocat. Vreau să plec din București liniștită. Îmi pare rău, eu plec. O să-mi fie dor, dar vă sun la telefon. Ia uitați, muscoiul Viorel. Vulpoiul muscoi! Da, el e, e foarte drăguț muscoiul. Ascultă! Ia uitați cât este de frumos și mic. S-a transformat, dragii mei. Vulpoi, iaaaa, e mic și frumos. Zici că e dulceață. Este o dulceață, vai. Madagascar, ești veninos, muscoi. Dar unde îți sunt muștele, muscoiule? E mic rău, s-a transformat, doamnelor și domnilor. Este pe geam, ne urmărește. Fuge…e simpatic, un muscoi simpatic. Ia să-l dăm un pic cu degetul.”
Veronica Stegaru

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI