Vulpița a născut al doilea copil? Poza cu bebelușul, publicată pe Instagram azi

Vulpița a născut al doilea copil? Poza cu bebelușul, publicată pe Instagram azi
Vulpița a născut al doilea copil Poza cu bebelușul, publicată pe Instagram azi

Veronica Stegaru a dat vestea că ea și Viorel vor deveni din nou părinți în noiembrie, în cadrul unei ediții ”Acces Direct”, când era însărcinată în 11 săptămâni. Puțin mai târziu, cei doi au revenit în platoul emisiunii de la Antena 1 pentru a dezvălui sexul copilului. Astăzi, pe un cont de socializare al Vulpiței a apărut o imagine cu un bebeluș nou-născut, despre care se presupune că ar fi noul membru al familiei din Blăgești.

Vulpița a devenit din nou mamă? Tânăra a publicat o imagine cu un bebeluș nou-născut

Veronica și Viorel Stegaru au început un nou capitol al vieții după ce au părăsit emisiunea ”Acces Direct”, unde mai bine de un an au fost invitați permanenți. Cei doi au fost ajutați de oameni cu suflet, care le-au oferit o casă într-o comună, dar și diferite alte lucruri, pentru a-și clădi noul cămin.

Echipa Antena 1 nu s-a dezis de ei, vizitându-i când și când pentru a lua pulsul tinerei familii și pentru a le fi alături în noile peripeții ale vieții, printre ele și sarcina Veronicăi. Cuplul a fost binecuvântat cu un băiețel, posibil chiar cel din imaginea publicată de tânără pe contul personal de Instagram.

„O să fii tată de băiat. Am emoții mari. Să fie sănătos. Acum să ne gândim la nume”, i-a spus Veronica soțului, imediat după ce a ieșit de la ecograf și a aflat sexul copilului.

S-au angajat la o firmă de curățenie

După ce ambii au părăsit lumina reflectoarelor, s-au apucat serios de muncă. În prezent, sunt angajați la o firmă de curățenie din București.

„Noi muncim. De o lună de zile, viața e bună, dar acum mergem să facem un control să vedem cum e Veronica cu sarcina. Este însărcinată într-o lună și șapte săptămâni. Ea și-a dorit, este veselă, dar e și bine și rău.

Undeva pe la sfârșitul lui aprilie ar trebui să nască. Noi n-am crezut și am făcut 10 teste, dar a ieșit ce a trebuit. Dacă e băiețel o să-l cheme Radu”, afirma Viorel în urmă cu ceva vreme.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI