Vulpița, apariție neașteptată. Cum arată acum, însărcinată în 3 luni

Vulpiţa şi Viorel Stegaru au fost, timp de mai bine de şapte luni, protagoniştii emisiunii "Acces Direct"

După ce s-a aflat că Vulpiţa este însărcinată, fosta vedetă de la “Acces Direct” s-a fotografiat şi a pus imaginea pe internet. Toată lumea a văzut cum arată acum soţia lui Viorel Stegaru.

Vulpiţa este însărcinată în trei luni. Cum arată acum?!

Vestea că Veronica Stegaru este însărcinată pentru a doua oră a uimit pe toată lumea. După ce au fost protagoniştii emisiunii “Acces Direct” timp de mai bine de şapte luni şi şi-au spus vrute şi nevrute la TV, soţii Stegaru par să fi uitat neînţelegerile din trecut. Vulpiţa va deveni mamă din nou anul viitor, iar Viorel este cât se poate de fericit.

De curând, femeia din Blăgeşti a postat pe contul său de Instagram o fotografie iar internauţii au asaltat-o cu întrebări, dar şi cu felicitări pentru sarcină.

“Cum te mai înţelegi cu Viorel?!”. “Felicitări pentru burtică”. “Ce nume va purta copilul?”. “Ce porţi în burtica? Fetiţa sau băiat?”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de fani.

Desigur, unii au ales să o jignească pe fosta vedetă de la Acces Direct, însă aceasta a ales să ignore criticile, nerăspunzând atacurilor. Vestea că vor deveni părinţi a fost dată publicului chiar de Viorel în cadrul emisiunii de pe Antena1, în urmă cu doar câteva săptămâni.

“Noi muncim. De o lună de zile, viața e bună, dar acum mergem să facem un control să vedem cum e Veronica cu sarcina. Este însărcinată într-o lună și șapte săptămâni. Ea și-a dorit, este veselă, dar e și bine și rău. Undeva pe la sfârșitul lui aprilie ar trebui să nască. Noi n-am crezut și am făcut 10 teste, dar a ieșit ce a trebuit.

Dacă e băiețel o să-l cheme Radu (reporter) , dacă e fetiță o să aibă două nume: Doinița şi Mirela (ca pe prezentatoare). Și nașii tot acolo la emisiune sunt”, i-a spus Viorel Stegaru Mirelei Vaida.

Aşa arată Vulpiţa de la Acces Direct însărcinată în trei luni Sursa foto: Instagram
Aşa arată Vulpiţa de la Acces Direct însărcinată în trei luni Sursa foto: Instagram

Viorel şi Veronica Stegaru, daţi afară din emisiune

În luna iulie a acestui an, producătorii emisiunii Acces Direct au anunţat că cei doi protagonişti au fost infectaţi cu noul coronavirus, motiv pentru care show-ul a intrat forţat în concediu. Odată cu grila de toamnă, însă, Viorel şi Veronica (Vulpiţa) Stegaru au fost trimişi acasă. Consiliul Național al Audiovizualului (CNA) a amendat în repetate rânduri emisiunea din cauza derapajelor.

“Serialul s-a încheiat. Mă bucur dintr-un mare punct de vedere (…) A venit doamna Ilinca și i-a luat cu trenul și le-a zis. Chiar au plecat, s-au dus de bună voie. Mă bucur că s-au dus acolo de unde au plecat, unde au casă, au niște bani puși deoparte”, a explicat Mirela Vaida.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI