Vremea în week-end. ANM a schimbat prognoza meteo

Administrația Națională de Meteorologie a schimbat prognoza meteo pentru week-end. Din păcate, de Florii vremea va fi instabilă și ploile își vor face simțită prezența mai ales în jumătatea de nord a țării. Temperaturile vor fi mai scăzute decât sunt în mod normal în această perioadă a anului.

Vremea este mai răcoroasă în această perioadă din cauza unui nucleu depresionar slab dezvoltat, situat în zona centrală a bazinului Mării Negre. Vântul activ va accentua senzația de frig, iar la munte, la altitudini de peste 1.500 de metri se vor semnala ninsori.

Vremea în week-end. Prognoza meteo – 19 aprilie

În estul țării vremea va fi închisă și răcoroasă și ploile își vor face simțită prezența. Vântul va sufla tare în estul țării, moderat în vest și slab până la moderat în restul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 11 și 16 grade Celsius în Transilvania și Maramureș, 15-20 de grade în Banat, Crișana, Oltenia, Muntenia și Dobrogea și 10-15 grade în Moldova.

Vremea în week-end. Prognoza meteo – 20 aprilie

Vremea se va ameliora în est, dar este posibil să mai plouă în Moldova, estul Transilvaniei, Bărăgan și Dobrogea. În vest, cerul va fi variabil. Vântul va sufla moderat spre tare în Bărăgan și în Dobrogea și mai mult slab în celelalte regiuni. Valorile termice se vor situa între 10 și 15 grade în Transilvania și Maramureș, 14-19 grade în Banat, Crișana și Oltenia și 11-16 grade în Muntenia, Dobrogea și Moldova.

Vremea în week-end. Prognoza meteo – 21 aprilie

De Florii, vremea va fi instabilă și un pic mai răcăroasă decât este în mod normal în această perioadă a anului. În jumătatea de nord a țării, local se vor semnala averse slabe de ploaie, la fel și în nordul Olteniei și al Munteniei. Vântul va sufla slab în cea mai mare parte a țării, cel mult slab până la moderat în zonele montane înalte. Vor fi 11-16 grade Celsius în Transilvania, Maramureș și Crișana, 16-21 de grade în Banat și Oltenia și 13-18 grade Celsius în Muntenia, Dobrogea și Moldova.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI