Vremea martie 2021. Ce temperaturi ne așteaptă în România, anunțul meteorologilor

Vremea martie 2021. Ce temperaturi ne așteaptă în România, anunțul meteorologilor
Cum va fi vremea in martie 2021 in Romania

După o iarnă lungă, cu temperaturi scăzute și ger care te împiedică să te poți bucura de o plimbare în parc, primăvara este anotimpul pe care toți românii abia îl așteaptă, an de an, cu sufletul de gură. Cum va fi vremea în luna martie 2021. Ce temperaturi ne așteaptă în România. Care este anunțul meteorologilor.

Cum va fi vremea în martie 2021 în România

Vești bune pentru cei care așteaptă soarele, căldura și anotimpul primăvăratic cu sufletul la gură. Meteorologii susțin că luna martie va fi călduroasă, cu temperaturi mai ridicate decât cele obișnuite. Cum va fi vremea în martie 2021, pe săptămâni:

Vremea martie 2021. Săptămâna 22 februarie – 1 martie

Pentru ultima săptămână din luna februarie, valorile termice vor fi puțin mai ridicate decât cele specifice acestui interval, în cea mai mare parte a României. Cel mai tare se va simți diferența de temperaturi în zonele montane. Va ploua foarte puțin în toate regiunile țării, în special în vestul României, așa că dacă doriți să profitați de temperaturi și faceți o mică excursie la munte, acum este timpul.

Vremea martie 2021. Săptămâna 1 – 8 martie

Săptămâna Mărțișorului aduce zâmbete, soare, temperaturi moderate și bucurii în sufletele românilor. Se vor înregistra valori termice potrivite pentru această perioadă în toate regiunile României. În privința cantităților de precipitații care vor cădea pe teritoriul țării noastre, va ploua foarte puțin, spre deloc în zonele din Sud și Vest. Vântul aproape că nu va sufla, iar asta înseamnă că ne putem bucura în voie de vremea blândă.

Vremea martie 2021. Săptămâna 8 – 15 martie

A doua săptămână din luna martie continuă cu vești bune. De Ziua Femeii, pe 8 martie va fi soare și se vor înregistra temperaturi normale pentru intervalul respectiv. De asemenea, Regimul pluviometric estimat pentru această perioadă va fi normal pentru jumătatea lui Mărțișor. Pentru cei care doresc să fie romantici și se gândesc să își surprindă iubitele sau soțiile cu o escapadă romantică, vremea la munte va fi perfectă pentru plimbare.

Vremea martie 2021. Săptămâna 15 – 22 martie

În a treia săptămână a lunii martie 2021, prognoza meteo se arată mult mai optimistă. Vremea începe să se încălzească, iar mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, în toate zonele din România. Vântul va sufla ușor spre deloc, iar cantitățile de ploi vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile. Cu alte cuvinte, avem liber la distracție, plimbări și voie bună. Da, da, primăvara își intră în drepturi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI