Secretul tinereții Danei Rogoz. Cătălin Măruță a întrebat-o direct și ea a răspuns pe loc

Secretul tinereții Danei Rogoz. Cătălin Măruță a întrebat-o direct și ea a răspuns pe loc
Secretul tineretii Danei Rogoz

Dana Rogoz a fost invitată azi în emisiunea lui Cătălin Măruță. Actrița nu a venit singură, ci însoțită de fiica sa, Lia, în vârstă de doar opt luni. Dana Rogoz s-a prezentat într-o formă de zile mari, astfel că Măruță nu a putut să nu constate că este mereu cu zâmbetul pe buze și i-a cerut să-i explice care este secretul fericirii și tinereții ei.

Secretul tinereții Danei Rogoz

Dana Rogoz este o mămică fericită. Fiica și fiul ei îi umplu zilele de fericire. Cătălin Măruță a remarcat pe loc faptul că ea ”nu îmbătrânește” și că e mereu pozitivă, iar actrița i-a replicat.

”Pozitivitatea ajuta, nu imi plac sa ma victimizez, si mie mi-e greu uneori, dar atunci ma intreb ce pot sa fac ca să remediez o problemă. Am si eu momentele mele, obosesc si eu, dar am invatat sa ma bucur de lucrurile pe care le traiesc si privesc diferit lucrurile”, a spus Dana Rogoz, adăugând că orice situație neplăcută apare, ea o înfruntă cu pozitivism și trece peste orice obstacol.

Dana Rogoz a vorbit și despre viața cu doi copii.

”E mult mai usor acum, l-am avut și pe Vlad (n.red. fiul ei cel mare) ca suport, temerea mea a fost ca Vlad va fi reticent, dar el este un real ajutor. Lia este un copil minunat, zâmbește întruna, iar eu îi zic ”Lia-Bucuria”. În primele patru luni nu se trezea deloc noaptea, acum are cel putin o trezire in timpul noptii. Vlad vorbeste foarte mult, nu stiu cu cine seamana. Lia, în schimb, este fata lui tata, seamănă cu el”, a dezvăluit actrița.

”Îmi place să fiu mamă”

Dana Rogoz nu este doar mămică, deoarece aceasta nu și-a neglijat și proiectele în care este implicată. De altfel, aceasta a mărturisit că urmează să plece în Slovacia doar cu fiica ei, unde va sta vreme de o lună, pentru a filma un lungmetraj.

”Am mai fost amândouă in platouri de filmare, am filmat un lung metraj in Slovacia, o sa plecam impreuna pentru o luna, acolo va exista o bona, o voi alapta in pauze. Mi-e teama însă de despartirea de Vlad. Filmarile trebuaiu sa fie in Romania, dar situatia s-a schimbat. E o coproductie. Toata perioada aceasta mi-a dat o superincredere, ma simt în forta. De altfel, astazi are premiera unui film pe care l-am filmat anul trecut, noaptea stau si repet pentru piese de teatru, cand nu alaptez. Imi place sa fiu mama, ma prinde rolul asta.”, a mai spus Dana Rogoz, care nu și-a mai văzut rudele de la botezul restrâns al fetiței.

Fratele și cumnata sa sunt medici de profesie, sunt în prima linie, și au foarte mult de muncă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI