Voucherele de vacanță sunt acceptate și la închirierea de apartamente. OLX-ul este plin cu astfel de anunțuri

Voucherele de vacanță au început să fie acceptate și la închirierea apartamentelor la pensiuni și hoteluri. cele mai multe oferte o să găsești pe OLX, iar ofertele sunt mai mult decât acceptabile, mai ales că am intrat deja în perioada estivală.

Voucherele de vacanță: oferte bune pe OLX

Voucherele de vacanță sunt o adevărată mană cerească pentru o bună parte dintre bugetari, care trăiesc pe „cai mari” de când PSD i-a încântat cu tot felul de avantaje financiare, fie salarii mai mari, fără creșterea productivității, fie reduceri.

Aceste vouchere au fost primite de două mâini de către bugetari, dar, la un moment dat, au descoperit că nu le pot folosi oriunde, pentru că puține destinații de vacanțe le acceptau. Anul acesta, tot mai multe pensiuni și hoteluri din țară au început să le accepte și ai parte de oferte generoase din partea celor care oferă servicii turistice.

Am găsit pe OLX, cea mai mare platformă online de anunțuri de tot felul, o mulțime de oferte la pensiuni și hoteluri care acceptă voucherele de vacanță. Cele mai multe oferte în această perioadă sunt, evident, pe litoralul românesc, în marile stațiuni. Prețurile pornesc de la 150 de lei și urcă până la doar 450 de lei, dar aceast ultim tarif poate fi pentru închirierea unei întregi vile, care are capacitate pentru șase persoane.

Oferta pe care o menționez aici este, însă, la Brașov și o poți găsi aici.

Ce sunt voucherele de vacanță și ce poți cumpăra cu ele

Voucherele de vacanță sunt acceptate și la închirierea de apartamente. OLX-ul este plin cu astfel de anunțuri

Aceste vouchere au început să fie acordate de către Guvern bugetarilor de anul trecut, abia de la sfârșitul lui 2018. În teorie, ele sunt niște bonuri valorice, similare cu tichetele de masă, pe care le pot oferi atât angajatorii de la stat, dar și cei din mediul privat.

Salariații care le primesc, le pot folosi pentru achitarea serviciilor turistice sau vacanțelor, dar sunt valabile doar pe teritoriul României. Avantajul este că din ele poate fi acoperită o parte din cheltuieli atât pentru beneficiarul direct, cât și pentru familia acestuia.

Aceste tichete de vacanță sunt nominale și netransmisibile, sunt deductibile și scutite de taxe, atât pentru angajator, cât și pentru angajat.

Ce poți cumpăra cu tichetele de vacanță:

  • cazare la aproape orice unitate turistică de pe teritoriul României;
  • pachet de cazare și masă inclusă;
  • pachet care include cazare și tratament;
  • cazare și transport;
  • sau cazare și activități de agrement.

Condiții pentru ca tichetele să fie acceptate:

  • beneficiarul vacanței trebuie să fie titularul acelui voucher;
  • tichetele trebuie să fie valabile;
  • elementele de securitate ale voucherelor trebuie să fie vizibile;
  • codul de bare trebuie să fie intact.

 

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI