22 aug. 2019 | 09:44

Vouchere de vacanță, în mediul privat. Ce prevede cel mai curajos proiect de lege susținut de Ludovic Orban

Știri generale
Vouchere de vacanță, în mediul privat. Ce prevede cel mai curajos proiect de lege susținut de Ludovic Orban
Vouchere de vacanță, în mediul privat. Ce prevede proiectul?

Ludovic Orban a anunțat oficial prevederile celui mai curajos proiect de lege. Este vorba despre vouchere de vacanță pentru mediul privat. Ce prevede noul proiect și de ce va avea un impact major? Iată declarațiile președintelui Partidului Național Liberal!

Ludovic Orban anunță un nou proiect de lege: vochere de vacanță, în mediul privat

Președintele Partidului Național Liberal a anunțat, în cursul zilei de miecuri, în cadrul Realitatea TV, noul proiect. Acesta a inițiat proiectul de lege care să privească și mediul privat, astfel ca și angajații din sfera în cauză să primească vouchere de vacanță. Ludovic Orban a susținut că de acum există proiectul de lege în care să se stabilească un regim de deductibilități, astfel că și angajații din mediul privat să beneficieze de lucrurile de care au parte cei din sectorul public. „Noi nu avem nimic împotriva voucherelor de vacanţă.”

De asemenea, președintele PNL a subliniat că Partidul pe care îl reprezintă respectă activitate oricărui profesor, medic, polițist, judecător, funcționar public ce își face meseria, fiind competent și care servește interesul public, acționând în conformitate cu misiunea și cu prevederile legale pe care le trasează instituția în care își desfățoară activitatea.

Vouchere de vacanță și în mediul privat

Vouchere de vacanță și în mediul privat

Proiectul de lege

„În ceea ce priveşte atitudinea faţă de sectorul public, vreau să fac o diferenţă foarte clară. PNL respectă activitatea oricărui profesor, medic, poliţist, judecător, funcţionar public care îşi face meseria, care e competent, care serveşte interesul public şi care acţionează în conformitate cu misiunea şi cu prevederile legale ale instituţiei în care îşi desfăşoară activitatea (…). Niciun funcţionar care îşi face treaba nu este în pericol. Politicile publice orice partid le implementează prin intermediul funcţionarilor publici. Ceea ce ne dorim este ca angajaţii din mediul privat să beneficieze cu adevărat de recunoaştere, de un tratament firesc şi să nu existe o discriminare pozitivă pe care să o faci pentru angajaţii din sectorul public numai din raţiuni de natură electorală, aşa cum a făcut PSD-ul şi întotdeauna să ştii să menţii echilibrele”
Ludovic Orban

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Fost ministru cunoscut, lângă o blondă misterioasă. Fermecat de femeia de lângă el
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
E OBLIGAȚIE pentru șoferii din România. REGULA de care trebuie sa țină cont când întâlnesc un radar
Capital.ro
Cel mai rapid dulce de post. O reţetă exotică din doar 3 ingrediente, gata în 5 minute
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Se schimbă LEGEA! Ce se întâmplă cu românii care NU locuiesc la adresa din buletin
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro