Vouchere de 200 de lei la Lidl România. Ce trebuie să afle toți clienții înainte să meargă în magazine

Vouchere de 200 de lei la Lidl România. Ce trebuie să afle toți clienții înainte să meargă în magazine
Vouchere de 200 de lei la Lidl România.

Vouchere de 200 de lei la Lidl România. Ce trebuie să afle toți clienții înainte de a merge în magazine. Gigantul a hotărât să le ofere clienților din toată țara posibilitatea de a câștiga aceste vouchere, însă aceștia trebuie să afle dinainte un detaliu important! Despre ce anume este vorba!

Vouchere de 200 de lei la Lidl România

Lidl oferă tuturor clienților posibilitatea de a câștiga vouchere în valoare de 200 de lei pentru produsele pe care le cumpără din oricare dintre magazinele din România, iar șansele de câștig sunt aceleași pentru oricine este interesat să profite de ofertă.

Lidl a pus la bătaie cinci vouchere, fiecare în valoarea de 200 de lei, pentru cumpărături din oricare dintre magazine, dar separat de asta, el le oferă românilor și un waffle maker, dacă aleg să participe la o nouă promoție pentru Chef Mat, un show care pare a avea mult succes la noi acum.

Ce trebuie să știe clienții Lidl

Potrivit regulamentului de participare pe care Lidl l-a publicat, pentru oricare dintre aceste vouchere de 200 de lei, clienții trebuie să achiziționeze produse de minimum 70 de lei din oricare dintre magazinele din țară ale Lidl, iar printre produsele achiziționate trebuie să se afle și ingredientul cheie din ultimul show.

De precizat este că Lidl desfășoară această campanie pentru o perioadă limitată de timp în țară, iar cei care doresc să se bucure de promoții o pot face chiar de-acum.

Regulamentul concuresului este următorul:

„Show-ul #ChefMat vine cu un nou CONCURS! 🎁 Cum poți să câștigi un aparat de vafe sau vouchere Lidl de 200 lei? 👇
👀 Urmărește episodul 7 și găsește cele trei ingrediente-cheie;
🛒 Achiziționează cel puțin unul dintre ingredientele-cheie pe un bon de minimum 70 de lei;
🧾 Înscrie bonul pe site: https://bit.ly/3RwUcvT.
Important! Bonul înscris trebuie să conțină cel puțin unul dintre cele trei trei ingrediente-cheie din episod.”, se arată pe pagina de Facebook Lidl România.

Produsul genial care apare de mâine în magazinele Lidl România

Lidl are noi oferte pentru săptămâna care vine. La raft poți găsi, de mâine, și un produs absolut genial, de care sigur ai nevoie în bucătărie. Este vorba despre o lingură cu cântar digital. Cu ajutorul ei, nu vei mai pune după ochi ingredientele la prăjitură preparată. Prețul este unul extrem de accesibil, de numai 35 de lei. Lingura cu cântar este un produs marca Silvercrest Kitchen Tools și are o garanție de 3 ani.