Vocea României, LIVE pe PRO TV, ediția de vineri, 18 octombrie. Cele mai tari momente ale serii

Vocea României, LIVE pe PRO TV, ediția de vineri, 18 octombrie. Cele mai tari momente ale serii
Vocea României LIVE, pe Pro TV. Iată momentele din 18 octombrie

Vocea României se apropie cu pași repezi de ultimele audiții pe nevăzute. Un lucru în plus pentru a păstra cele mai bune voci la finele audițiilor. Iată cele mai tari momente ale serii de azi, 18 octombrie! De la orele 20:30, poți vedea aici cine va urma să intre în echipele mentorilor de la Vocea României și care sunt piesele care le-au adus noroc.

UPDATE – Lia Burg a interpretat melodia Cosmic Love și a ajuns în echipa Irinei Rimes.


UPDATE – Adela Todoran, sora lui David, a cântat piesa Jolene. Niciunul dintre ei nu i-a impresionat pe jurați.

UPDATE – A venit rândul lui David Todoran, cu piesa Are you gonna go my way.

UPDATE – Ioan Nicoară a venit cu o piesă inedită, Merit Eu.

UPDATE – Lisa Calotă a interpretat Call out my Name și l-a făcut pe Horia Brenciu să apese butonul roșu.


UPDATE – Mădălin Antonesei a venit cu o piesă dificilă, Angela. Brenciu a apăsat primul butonul și s-a întors. Au urmat Smiley și Chirilă. Tânărul l-a ales pe Chirilă.


UPDATE – Cătălina Borozan a cântat Love in my Brain, dar nu a întors niciun scaun.

UPDATE – Bogdan Sabău a venit însoțit de mama lui și și-a ales piesa I’m not the only one. Din nefericire, jurații nu au fost impresionați.

UPDATE – Nunzio, un concurent din Italia, a cântat melodia Locked out of Heaven. Brenciu a apăsat butonul după primele versuri și a urcat pe scenă să cânte cu el. Ceilalți jurați nu s-au întors.


UPDATE – Ana Maria Ioana a interpretat piesa Mamma Knows Best. Smiley s-a întors primul, apoi și ceilalți jurați. Concurenta a ales echipa lui Tudor Chirilă.

Vocea României LIVE: ediția de vineri, 18 octombrie

Audițiile pe nevăzute sunt aproape de fine, așa că tensiunea pentru antrenorii de la Vocea României devine din ce în ce mai mare. Aceștia mai au puține locuri disponibile în echipe, așa că trebuie să fie atenți când și cum aleg vocile care îi impresionează. Azi, la orele 20:30, are loc altă bătălie a timbrelor speciale și a pieselor care să meargă mânușă cu vocile lor. Azi, 18 octombrie, are loc a 7-a rundă de audiții. Vineri seara își vor face apariția mai mulți concurenți care sunt deja trecuți de prima tinerețe, dar care încă speră la șansa lor. ”Vreau să arăt oamenilor că pot transmite emoție la vârsta mea”, va declara unul dintre ei.

Tot vârsta a oprit-o până acum pe o altă concurentă care a spus că:”Am crezut că emisiunile sunt pentru tineri, debutanți, dar nu am nimic de pierdut, ci de învățat.” De asemenea, emoțiile de peste Prut nu vor lipsi nici în ediția de azi. ”Unde e muzică, viața e într-una frumoasă. Și viața mea a plină de muzică”, va spune o concurentă din Republica Moldova. În același timp, jurații pare că se obișnuiesc din ce în ce mai mult unul cu celălalt, lucru care se vede de la o poștă. Irina va fi în această seară în centrul atenției. Horia Brenciu va spune că ”este șturlubatică”, iar Smiley rămâne n registrul romantic ce îl definește: ”Fă-mi și mie ochi dulci, Irina. Am nevoie de ceva dulce în viața mea”.

Vocea României LIVE. Iată cele mai importante momente din ediția de azi, 18 octombrie
Vocea României LIVE. Iată cele mai importante momente din ediția de azi, 18 octombrie

Echipele de la Vocea României arată astfel:

Smiley: Zoe Grigoraș, Iuliana Preda, Daniel Tudor, Dragoş Alecsa, Doru Ciutacu, Gabriel Bîscoveanu, Daniela Răduică, Renee Santana, Diandra Bancu, Kevin Magalhaes, Ana Nica Vacari, Alexandru Ciubotaru, Elena Ilie, Vasile Bulgaru
Irina Rimes: Bogdan Dumitraș, Emanuela Gherasim, Marina Arsene, Alessandro Dănescu, Cristina Dima, Maria Crăciun, Jovana & Jelena Milovanovic, Eugeniu Cotruta, Victoria Gudima, Cătălina Antal, Mihaela Romilă, Diana Codrea
Tudor Chirilă: Mădălina Lefter, Bogdan Ghirău, Jasmina Răsădean, Maria Farcaș, Andreea Ciocoi, Mădălina Horeanu, Dragoș Moldovan, Cătălina Pop, Natalia Selegean, George Aghinea, Carmelina Bordeniuc
Horia Brenciu: Mălina Ciarnău, Luiza Constantin, Alexandru Bugan, Viana și Cristina Deliu, Chris Tapor, Adriana Simionescu, Roberto Asoltanei, Elena Bozian, Claudia Badea, Otilia Gogu, Iulia Glăvan, Teodor Danci