Vloggerul care și-a dat foc la Mercedes și a filmat tot. Motivul gestului său e halucinant VIDEO

Un rus si-a dat foc la Mercedes

Un vlogger rus și-a dat foc la Mercedes și a filmat totul, iar motivul pentru care a recurs la acest gest este unul halucinant. Mașina nu avea decât câteva luni de când o achiziționase.

Un bărbat și-a incendiat Mercedsul de doar câteva luni. Motivul, HALUCINANT VIDEO

Un vlogger a făcut cel mai incendiar video de pe YouTube. Vloggerul din Rusia și-a dat foc la Mercedes și a filmat toată tărășenia. Bărbatul și-a dat foc la mașină pe un câmp.

Maşina incendiată a fost un Mercedes-AMG GT S 4-door coupe cu care vloggerul susține că s-a plictisit să tot meargă la service-ul mărcii, care ar fi unul total neprofesionist. Astfel, vloggerul a decis să incendieze mașina care i-a făcut atâtea probleme.

Service-ul Mercedes nu i-a dat de cap mașinii

Video-ul este unul de efect şi pare să fie o execuţie publică a mărcii Mercedes-Benz în Rusia, mai ales că tânărul este un cunoscut influencer în țara lui. La un moment dat, volggerului, i-a apărut martorul check engine la bord, când se ducea la o nouă cursă.

A apărut, apoi a dispărut, însă el n-a mai putut participa la cursă. Astfel, a dus maşina la service, unde mecanicii Mercedes i-au resetat nişte erori, i-au dat-o înapoi şi în câteva zile problema s-a repetat.

Vloggerul a rămas blocat pe o stradă din Moscova

Astfel, vloggerul a rămas la un moment dat blocat şi pe o stradă din Moscova din cauza erorilor maşinii, deşi eroarea check engine, de obicei, nu împiedică mersul mașinii. Vloggerul nu a putut să își schimbe mașina, pentru că nu mai avea actele mașținii necesare pentru ca firma să îi schimbe mașina care avea probleme.

Bărbatul a  mers apoi la un service neoficial, fiind conştient că va pierde garanţia, iar cei de acolo i-au acordat o mai mare atenţiei maşinii. Mecanicii au identificat că problema adevărată era într-un injector la cilindrul 1, din cauza căruia, la anumite turaţii, apărea eroarea la motor.

Mercedes nu numai că nu i-a reparat mnașina, ci chiar i-a stricat-o mai tare

De asemenea, au mai descoperit că în procesul de lucrări făcute de service-ul Mercedes, aceştia n-au fixat bine canalul ce duce spre turbină, iar o conductă a fost deteriorată, fiind înlocuită cu o mică piese improvizată, neoriginală.

După reparaţia la service-ul neoficial, mecanicii l-au sfătuit să chinuie bine maşina timp de 2-3 zile, pentru a vedea dacă eroarea la motor mai apare. N-a reapărut, ceea ce confirmă că problema a fost în sfâşit identificată corect şi rezolvată.

Mașina avea doar 15 mii de kilometri

Cu toate astea, tânărul tot a dat foc maşinii, care avea doar 15 mii km la bord. Astfel, vloggerul a mers în mijlocul câmpului cu un automobil reparat şi i-a dat foc, atrătându-și supărarea pe Mercedes și service-ul lor. Acesta mai consideră că dacă el ar fi mers în continuare cu această mașină va crește vâbnzările mărcii și nu vrea deloc asta.

La doar câteva ore de la postarea video-ului pe Youtube filmulețul cu incendierea mașinii a făcut nu mai puțin de 3 milioane de vizualizări.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI