Românul Strugurel Lingurar și-a arătat valoarea: a dat mii de euro oricui de pe stradă

Strugurel Lingurar a reușit iar să atragă atenția pe Facebook într-un live, după ce a promis că împarte 5.000 de euro la irlandezi necunoscuți pe străzile din Dublin. Și chiar a făcut-o!

Strugurel Lingurar (chiar așa e numele lui) a devenit un fel de vedetă a internetului pentru că face periodic live pe Facebook. El pariază cu cei care-l urmăresc că face diverse lucruri nebunești dacă se adună un anumit număr de urmăritori sau dacă îi este distribuit live-ul de un anumit număr de ori.

Cumva, se găsesc destui români care-i fac pe plac și el respectă întotdeauna pariul făcut cu ei. Cea mai recentă găselniță a fost să dea 5.000 de euro la lume pe stradă.

El locuiește în Dublin (Irlanda) și nu ratează nicio ocazie să se mândrească pe Facebook cu mașinile și banii pe care-i deține.

Nu el și faptele sale sunt subiectul în sine, cât mai degrabă cât de ușor e să atragi atenția pe rețelele sociale dacă ești dispus să te faci de râs sau să te pui în situații penibile, de dragul like-urilor. Avantajul lui e că a devenit deja celebru pentru o anumită categorie de persoane și are urmăritori fideli.

A mai stârnit și indignare. S-a filmat odată în timp ce conducea aproape leșinat de beat și când a început să-i refuleze stomacul de la atâta băutură și de la stări de rău. Mulți se întreabă dacă e întreg la minte.

„La 20 de mii de persoane pe live, dau 5.000 mii de euro la oamenii din Dublin, Irlanda 5 euro de om, să vă arăt că valoarea mea nu sta în bani”, a anunțat el în timpul transmisiunii live.

Și, s-a ținut de cuvânt. A avut la el o sumă consistentă de bani, el zice că 5.000 de euro, pe care a schimbat-o apoi în bancnote de câte 5 euro fiecare. Și, a început apoi să le împartă la cetățenii care treceau pe stradă.

Evident, mulți preferau să fie rezervați și nu s-au atins de acei bani, spre surprinderea lui. Strugurel nu înțelege cum de există oameni care nu vor bani gratis de la persoane necunoscute și…dubioase. Dar, au fost și oameni care au intrat în jocul lui și au luat banii. O fată i-a șterpelit chiar zece euro. El a făcut asta ca să arate tuturor că valoarea lui nu stă în bani…

Ultima dată când ai mai auzit de el a fost pe la jumătatea lunii trecute, când și-a dat foc la mașină, un Mercedes din 2007, pe o plajă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI