Leasing pentru Mercedes sau Ferrari. Câți bani trebuie să scoți din buzunar, lună de lună

Leasing pentru Mercedes sau Ferrari. Câți bani trebuie să scoți din buzunar, lună de lună
Leasing pentru Mercedes sau Ferrari. Câți bani trebuie să scoți din buzunar, lună de lună

Datorită pandemiei coronavirusului, chiar și lumea licitațiilor auto de ultimă generație a trebuit să se adapteze. Casa de licitații Gooding & Company va găzdui prima sa licitație Geared Online exclusiv pe site-ul său web și aplicația de ofertare mobilă începând de azi, 3 august și va avea loc toată săptămâna.

Leasing pentru Mercedes sau Ferrari

Putnam Leasing este furnizorul de leasing pentru Gooding încă din 2017 și își va oferi serviciile pentru această licitație Geared Online, care prezintă o întrebare interesantă: „Cât costă închirierea unui Ferrari de mai multe milioane de dolari vintage?”. Există 77 de articole la licitație, iar 52 dintre ele sunt mașini. Site-ul de viață de lux Lux Expose a descompus tarifele la mai multe mașini programate pentru blocul de licitații virtuale Gooding. Autoweek a avut un editorial despre cum funcționează leasingul de licitații și este posibil să doriți să vă încordați puțin înainte de a cheltui câteva milioane pe un Ferrari în această săptămână.

Leasing pentru Mercedes sau Ferrari. Câți bani trebuie să scoți din buzunar, lună de lună
Leasing pentru Mercedes sau Ferrari. Câți bani trebuie să scoți din buzunar, lună de lună

„Ei vin (la licitație) să cumpere o mașină, au licitat pe ea, își câștigă oferta. Majoritatea oamenilor nu știu că pot închiria mașina pe care o câștigă la aceste licitații. Programul pe care îl avem nu este ca o închiriere tradițională închisă în care o returnați la sfârșitul contractului de închiriere, precum un nou Mercedes sau un Ford nou sau un nou Chevy. Aceste programe închise merg trei ani, îl întorci și pleci. Putnam este specializat într-un program deschis pentru închiriere. Are toată frumusețea financiară a unui contract de închiriere, beneficiile fiscale. În esență, este o finanțare a biletelor de balon, deși este un contract de închiriere.”, a spus [fondatorul și CEO CEO Putnam Leasing, Steven] Posner.

Câți bani trebuie să scoți din buzunar, lună de lună

Potrivit lui Putnam, solicitarea unui contract de închiriere începe cu o valoare predeterminată de închiriere a autoturismului, iar planurile de plată variază între 24 și 60 de luni. Când contractul de închiriere expiră, cumpărătorii au patru opțiuni. Plătește restul și deține mașina, vinde-o pentru a plăti valoarea reziduală păstrând tot profitul rămas, tranzacționează mașina cu un dealer și lasă-i să plătească suma rezidențială sau începe o nouă închiriere finanțând valoarea reziduală a mașinii. Principalul avantaj al acestui tip de program este faptul că acum cumpărătorii pot licita în timp ce știu că nu trebuie să plătească suma completă la sfârșitul licitației. Știind acest lucru ar putea crește oferta licitată.

Cea mai valoroasă mașină a acestei licitații este un Ferrari 275 GTB de 3,25 milioane dolari din 1966. Acest Ferrari 275 GTB este unul dintre rarele obiecte participante la licitație datorită combinației de culori a exteriorului cu interiorul bej și oferă toate dotările pe care le-ați dori cu o admisie cu șase carburatoare și capac de umplere a combustibilului. Cumpărătorii vor trebui să ofere o sumă de 650.000 USD pentru a închiria acestmodel timp de 60 de luni, la 33.095 USD lunar, plus impozit.

Restul vehiculelor includ un Ferrari Enzo argintiu 2003 și un Ferrari F50 din 1995, fiecare solicitând peste jumătate de milion în avans și rate lunare de 25.689 dolari. Puteți să închiriați pentru a deține cel mai tare model, din seria Ferrari F40, la 14.459 dolari pe lună cu o plată de 300.000 USD sau un iconic Mercedes-Benz 300SL 1955 1955 pentru o sumă de 280.000 USD și 13.650 dolari pe lună. Chiar și un Porsche 911 ST din 1971, evaluat la 1,25 milioane dolari, este disponibil pentru închiriere pentru doar 250.000 USD și plătește doar 12.049 dolari.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI