Vlăduța Lupău și-a făcut public secretul. Pasiunea nebună a artistei

Vlăduța Lupău și-a făcut public secretul. Pasiunea nebună a artistei
Vlăduța Lupău i-a lăsat mască pe toți. Cum a apărut azi la plajă

Ca fiecare dintre noi, într-o mai mică sau mai mare măsură, și vedetele autohtone, dar și cele internaționale, au anumite hobbi-uri, care le relaxează sau le face să se simtă altfel, mai ales în intimitate.

Și-a expus colecțiile pe internet

Vlăduța Lupău, una din cele mai apreciate soliste ale momentului, nu de puține ori a șocat, atât prin apariții dar și prin postările ei pe rețelele de socializare. Ca oricare dintre noi, și Vlăduța a avut pasiuni pe vremea când era o copiliță, lucru pe care l-a împărtășit cu fanii ei pe rețelele de socializare. Vedeta a decis să împărtășească cu fanii ei pe instagram ce a strâns ea încă din vremea copilăriei, și nu mică a fost surpriza pregătită fanilor. Clipul postat de tânăra vedetă a fost însoțit și de un text simplu dar cu mesaj, mai ales pentru tinerii care astăzi nu știu altceva decât telefonul mobil și internetul.

Vlăduța Lupău și-a făcut public secretul. Pasiunea nebună a artistei
Vlăduța Lupău și-a făcut public secretul. Pasiunea nebună a artistei

”Când eram eu mică nu aveam TikTok, aveam întâlniri cu copiii din bloc și mă dădeam mare că aveam cele mai faine șervețele în colecție. Eram disperată să nu aibă nimeni ca mine”, a scris Vlăduța Lupău, pe pagina sa de Instagram.

Pasiunea nebună a artistei a avur reacții diferite din partea fanilor

Vlăduța și-a etalat întreaga colecție de șervețele strânse de-a lungul copilăriei și nu numai, colecție cu care de altfel se mândrește. Toată lumea știe că Vlăduța a făcut mai mult decât o pasiune din muzică, dar această pasiune, dezvăluită acum, cea de a colecționa șervețe de masă, a generat reacții diverse din partea fanilor. La clipul postat de ea, fanii i-au trimis o mulțime de mesaje. Unii i-aui-au transmis că nu este singura care are o astfel de colecție, lucru care a bucurat-o enorm pe vedetă, alții reacționând mai puțin diplomatic.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI