Vlăduța Lupău, în doliu. Cine a murit chiar după Crăciun. Este tulburător

Vlăduța Lupău, în doliu. Cine a murit chiar după Crăciun. Este tulburător
Vlăduța Lupău este în doliu

Chiar în de sărbători, îndrăgita cântăreață Vlăduța Lupău a primit o lecție dură de la viață. O persoană dragă ei a trecut în neființă. Pe pagina sa de socializare, artista a postat un mesaj tulburător.

Vlăduța Lupău, în doliu. Cine a murit chiar după Crăciun

Artista a fost de dreptul devastată după ce a primit vestea cumplită. Mama unui bun prieten al său a decedat chiar înainte de Anul Nou. Potrivit cântăreței, moartea a survenit în urma unui accident rutier.

”Azi dimineață am primit o veste tulburătoare și anume mama unui bun prieten s-a stins din viață într-un accident rutier…

Veșnică pomenire.”, a Vlăduța Lupău pe pagina sa de Facebook.

Ce le-a transmis cântăreața fanilor săi

Această dramă a făcut-o pe artistă să învețe o lecție de viață, pe care le-o transmite și fanilor săi. Un astfel de necaz nu-l va putea șterge din sufletul său niciodată, tocmai de aceea ar trebui să fim mai buni unii cu ceilalți și să apreciem fiecare moment din viață.

„Mi-am dat seama care sunt cu adevărat greutățile și necazurile în această lume și în această viață! Mi-am dat seama că suntem lăsați pe pământ și nu știm când plecăm…într-o clipă Dumnezeu ne cheamă la el…și atunci nu se mai poate schimba nimic!

Mi-am dat seama că răutățile oamenilor sunt prea mari și făcute în mod gratuit…de ce?! Viața e scurtă, viața se termină fix când nu ne așteptăm… și pe urmă rămân regretele.. inutile! Mi-am dat seama că atât eu, cât și multă lume am auzit că s-a plâns în acest an… de ce?! Pentru că uite…noi suntem sănătoși și suntem TOȚI!

Mi-am dat seama că m-am supărat pentru răutățile oamenilor din comentarii însă nu m-am bucurat de toată munca depusă de mine în toți anii pe care îi am… Știu că este greu dar…. oameni buni, FIȚI BUNI!

Prietene drag, acest necaz nu ți-l va alina nimeni… doar Dumnezeu!”, a scris Vlăduța Lupău, pe pagina sa de socializare.

Vlăduța Lupău a primit mesaje de suflet din partea fanilor

Fanii Vlăduței Lupău au reacționat imediat cu mesaje de suflet, care să îi mai aline durerea, atât ei, cât și familiei îndurerate a prietenului cântăreței de muzică populară.

”Cât adevăr! Mulțumim frumos pentru frumoasele cuvinte dar și pentru minunatele cântece care ne-au făcut să trecem cu bine peste aceste momente greu încercate! Bunul Dumnezeu să vă ajute și în anul care vine! Vă dorim un AN NOU FERICIT plin de realizări și împliniri!”, e unul din mesaje, potrivit Spynews.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI