Vlăduța Lupău, pe mâna medicului estetician. La ce intervenție a apelat artista

Vlăduța Lupău, pe mâna medicului estetician. La ce intervenție a apelat artista
Vlăduța Lupău și-a surprins fanii. Ce intervenție și-a făcut

Vlăduța Lupău a fost nevoită să ceară ajutorul medicului estetician! Cunoscuta vedeta a luat o decizie drastică și s-a hotărât să recurgă la o intervenție pentru că a observat anumite lucruri ce o deranjau în ultima perioadă.

Ce intervenție și-a făcut Vlăduța Lupău. Vedeta a spus tot

Vlăduța Lupău este extrem de sinceră și nu se ferește să le spună fanilor că mai are nevoie de câte o modificare, din când în când. Vedeta a cerut ajutorul medicului estetician după ce a observat că pe chipul ei au apărut câteva riduri.

Artista s-a decis să își ia adio de la ridurile din jurul ochilor și de pe frunte, așa că a dat fuga la doctor pentru a recurge la o intervenție simplă și rapidă. Vedeta le-a transmis fanilor că pielea ei o să fie netedă și catifelată după ce a apelat la botox.

„Am venit la doamna doctor pentru că vedeți ridurile astea cu care eu m-am obișnuit să nu mai fie, o să dispară cu ajutorul botoxului, o să fie foarte natural, iar pielea va fi întinsă ca la 15 ani.”, a zis Vlăduța Lupău, pe Instagram.

Vlăduța Lupău, extrem de sinceră cu fanii ei. Cum reușește să nu aibă riduri

Natura a fost foarte generoasă cu Vlăduța Lupău, dar viața de vedetă este una grea, plină de nopți nedormite și evenimente obositoare. Chiar dacă artista este o norocoasă pentru că are un chip și o siluetă de invidiat, aceasta apelează și la tratamentele de înfrumusețare pentru a se asigura că arată perfect.

Totuși, Vlăduța Lupău a explicat în trecut că nu a apelat la bisturiu pentru a rămâne în formă și a avea un trup perfect, dar nu se ferește să le dezvăluie totul fanilor atunci când face un tratament cu botox pentru a nu avea riduri.

Ce melodie a lansat Vlăduța Lupău. Vedeta a început o frumoasă colaborare cu Jador

Pe plan profesional, cunoscuta cântăreață se poate declara mulțumită. Aceasta are numeroși fani ce îi fredonează orice melodie, așa că nu este de mirare că a devenit, încă de la primele apariții, una dintre cele mai apreciate artiste de muzică de petrecere din România.

De curând, bruneta a lansat o nouă piesă. Aceasta și-a unit forțele cu Jador pentru a le prezenta fanilor melodia ‘Amanta’, spre bucuria fanilor ce îl urmăresc și pe fostul concurent de la Survivor și abia așteaptă că acesta să vină cu anumite colaborări inedite.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI