Vlăduța Lupău a ajuns din nou la spital. Ce se întâmplă chiar acum în viața cântăreței

Vlăduța Lupău a ajuns din nou la spital. Ce se întâmplă chiar acum în viața cântăreței
Vedeta a avut dese probleme de sănătate

Devenită fenomen pe platforma video Youtube, Vlăduța Lupău și-a câștigat repede loc în inimile fanilor. Are o carieră în plină ascensiune, și o familie frumoasă, alături de Adi Rus. Cu alte cuvinte vedeta se consideră o femeie fericită. În ultima vreme, însă, și-a cam pus fanii pe jar, după vizitele cam dese la medic.

Vlăduța Lupău, de la medicină veterniară la cariera în muzică

Pentru mulți numele vedetei este sinonim cu cheia succesului. În acești câțiva ani, de când este în lumina reflectoarelor, Vlăduța Lupău a demonstrat că poți să-ți îndeplinește visul, dacă vrei și dacă muncești.

Marea surpriză a fost a atunci când vedeta le-a destăinuit celor care o urmăresc pe Instagram, care este de fapt meseria ei de bază. Recent Vlăduța Lupău, în dialogul ei frecvent cu fanii, le-a mărturisit că a terminat Facultatea de Medicina Veterniară, dar nu a mai reușit să meargă mai departe. Motivul, spune tânăra, a fost cariera pe care a ales-o în cele din urmă.

„Eu am terminat Facultatea de Medicină Veterinară acum 5 ani. Am rămas la Doctorat, îmi pare rău că am lăsat acest domeniu deoparte, îmi plăcea mult.

Dar succesul venit odată cu muzica m-a făcut să las deoparte cabinetul. Nu cred că voi mai face vreodată asta.”, povestește Vlăduța Lupău.

Vedeta a avut dese probleme de sănătate

Primii pași în muzică i-a făcut în ograda părinților, cântând cu animalele din curte. Ulterior, mai povestește Vlăduța Lupău, parinții au susținut-o în carieră și sunt și astăzi alături de ea.

„A fost o şansă, Dumnezeu a vrut să fie aşa! Oamenii de acasă mă ţin în priză, sunt o norocoasă. Bunicul meu canta mereu la nunţi, în Maramureş. Eu sunt singurul membru al familiei aşa de talentat.

Prima experienţă legată de muzică a fost la 4 ani, de ziua mamei. Am urcat pe scenă şi când a trebuit să cânt am fugit. Se uitau toţi la mine, aveam nişte emoţii. Mult timp am avut această problemă”, a povestit Vlăduța Lupău, la Vorbeşte Lumea.

Apreciată și chiar iubită de fani, Vlăduța Lupău a decis să nu le ascundă nimic din viața ei. De la succesele avute în concerte și până la căsătoria cu Adi Rus, toate au fost destăinuite de Vlăduța fanilor. Atunci când a început să aibă probleme de sănătate, tânăra nu s-a ascuns de aceștia, povestindu-le prin ce a trecut.

Ultima postare de pe Instagram i-a cam alarmat, Vlăduța Lupău aflându-se din nou la spital și având o branulă în mână. Totul a fost făcut ca un joc inițiat de tânăra vedetă, dar atât. Nu le-a dezvăluit de ce se afla acolo, dar se pare că lucrurile nu erau atât de grave, pe cât s-a crezut inițial.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI