Vlăduța Lupău, mesaj emoționant pentru un bărbat important din viața ei. ”Cea mai mare mostenire!”

Vlăduța Lupău, mesaj emoționant pentru un bărbat important din viața ei. ”Cea mai mare mostenire!”. Sursa foto: Youtube

Toată lumea o știe și o iubește pe artista Vlăduța Lupău, însă puțini sunt cei care îl cunosc pe tatăl artistei. Vlăduța Lupău și tatăl ei seamănă ca două picături de apă. De curând tatăl artistei și-a serbat ziua de națștere, motiv pentru Vlăduța Lupău să îi transmită un mesaj cutremurător.

Vlăduța Lupău, mesaj emoționant pentru tatăl său. ”Cea mai mare mostenire!”

Mulții dintre fanii Vlăduței Lupău s-au întrebat, probabil, de unde moștenește artista frumusețea. Se pare că Vlăduța Lupău l-a moștenit pe tatăl său, întrucât cei doi seamănă ca două picături de apă. Vlăduța Lupău i-a transmis tatălui său un mesaj cutremurător cu ocazia zilei de naștere a acestuia.

De asemenea, Vlăduța Lupău și-a mai declarat dragostea față de tatăl său postând fotografii cu părintele său pe rețeaua de socializare. Nu în ultimul rând Vlăduța s-a arătat mândră de numele pe care îl poartă.

Vlăduța Lupău și soțul ei, Adi Rusu
Vlăduța Lupău și soțul ei, Adi Rusu

Mesajul Vlăduței Lupău

”Cea mai mare moștenire pe care am primit-o de la tine este numele tău! La mulți ani domnule Lupău, tati meu”, a scris Vlăduța Lupău pe contul personal de Instagram.

Momentul atât de important pentru artistă nu a fost trecut cu vederea de către fanii virtualei. Aceștia  s-au întrecut unii pe alți în mesaje care mai de care mai frumoase, pline de gânduri bune, toate adresate domnului Lupău.

Fanii s-au întrecut în mesaje frumoase pentru domnul Lupău

La mulți ani tatălui tău! Îi doresc multă sănătate./ La muuulți, muuuulți ani cu sănătate! / La mulți ani frumoși și sănătoși, alături de el, Vlăduța draga !! Doamne ajută să îi cânți și să îl încânți și la 100 de ani! / La mulți ani plini de sănătate și fericire pentru tatăl tău! ”, sunt doar câteva dintre mesajele admiratprilor Vlăduței Lupău.

Vlăduța Lupău se situează printre cele mai iubite și apreciate cântărețe din România. Vlăduța Lupău a reușit să își cucerească admiratorii cu vocea sa caldă, precum și cu frumusețea sa naturală.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI