Vlăduța Lupău, gata să renunțe la carieră pentru a deveni mamă. ”El își dorea de foarte mult timp!”

Vlăduța Lupău, gata să renunțe la carieră pentru a deveni mamă. ”El își dorea de foarte mult timp!”
Vlăduța Lupău, gata să renunțe la carieră pentru a deveni mamă. ”El își dorea de foarte mult timp!”

Până la vârsta de 29 de ani, Vlăduța Lupău a atins succesul în carieră și în viața personală. Și-a găsit sufletul pereche, este îndrăgită de o țară întreagă, dar mai lipsește ceva. Cântăreața din Maramureș a venit cu noi vești pentru fani.

Vlăduța Lupău este gata să devină mamă

Vlăduța Lupău și-a întemeiat o familie cu fotbalistul Adrian Rus, fiul fostului chestor de poliție Toma Rus. Cei doi s-au cununat pe 12 noiembrie 2019, după o relație de cinci ani. Nași le-au fost Olguța Berbec și soțul acesteia, saxofonistul Remus Novac. Chiar dacă amândoi sunt oameni de succes, și-au găsit mereu timp pentru ei, pentru vacanțe, și nu stau prea mult timp departe unul de celălalt.

„Este exclus să stăm despărțiti, cred că trebuie să fii aproape mereu de omul pe care îl iubești și mai ales acum, la începutul relației”, a spus Vlăduța Lupău, în cadrul emisiunii Showbiz Report.

„Când o să dea Dumnezeu. Noi abia așteptăm”

Anii au trecut și tinerii îndrăgostiți doresc acum să fie și mai fericiți, mărindu-și familie, lucru de care artista se temea până mai zilele trecute. Vlăduța Lupău a declarat că acum se simte mai pregătită ca niciodată să aducă pe lume un copil…sau chiar doi.

„Ne dorim amândoi copii. Inițial, în prima parte a relației, el își dorea foarte mult un copil, eu eram speriată de gândul că nu o să fac față și cu un copil și cu patru concerte pe săptămână, plus emisiunea pe care o am în orașul eu. Dar, la un moment dat îți vine vremea și când o să dea Dumnezeu, o să fie.

Abia așteptăm, pentru că o familie frumoasă trebuie să aibă un rod frumos și mi-ar plăcea să am doi copii, pentru că și eu și Adi avem frați și am fost învățați să avem familii mari”, a completat solista.

Urmăriți Playtech.ro și pe