Cum arăta Vlăduța Lupău, înainte să devină celebră. Imaginile care te vor ului

Cum arăta Vlăduța Lupău, înainte să devină celebră. Imaginile care te vor ului
Cum arăta Vlăduța Lupău, înainte să devină celebră. Imaginile care te vor ului.

Una dintre cele mai populare artiste ale momentului, Vlăduța Lupău, a devenit faimoasă brusc. În urmă cu 8 ani, pe vremea când încă nu era cunoscută, solista avea un look diferit de cel de acum. Cum arata Vlăduța Lupău înainte de a deveni celebră?

Imagini cu Vlăduța Lupău înainte de a deveni celebră

Vlăduța Mărioara Rus Lupău este numele întreg al artistei. S-a născut pe data de 8 martie 1991, la Șimleu Silvaniei, Județul Sălaj. Numele de scenă sub care este cunoscută este Vlăduța Lupău.

Aceasta este o cântăreață de muzică populară românească din zona Ardealului. Pe lângă asta, ea mai realizează emisiuni de muzică populară. La vârsta de 4 ani, în 1995, a interpretat primul său cântec la emisiunea Tezaur Folcloric.

Parcursul carierei Vlăduței Lupău

La vârsta de 4 ani și-a început cariera muzicală. Ea a urmat cursuri la Clubul Copiilor din Șimleu Silvaniei, în cadrul cercului de Folclor.

În orașul natal a urmat Școala Gimnazială Nr. 1, apoi a absolvit Liceul Economic din cadrul Colegiului Național “Simion Bărnuțiu”.

Studiile Vlăduței Lupău

A urmat studiile din cadrul Universității De Științe Agricole Și Medicină Veterinară din Cluj-Napoca, urmând facultatea timp de 6 ani.

Frumoasa solistă nu s-a oprit aici cu studiile. Acesta a urmat studiile Doctorale, după absolvirea licenței, tot în domeniul Medicinei Veterinare.

„Am ales această facultate, deoarece este tradiție de familie. Mama este medic veterinar, iar tata inginer zootehnist. Dar, bineînţeles, şi pentru dragostea faţă de animale. Îmi place tare mult, motiv pentru care urmez studiile doctorale din cadrul Universităţii de Ştiinţe Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca. A fost greu în ultimii ani de facultate. Efectiv eram pe drum şi la școală. Într-adevăr, aş minți să spun că nu am mai lipsit uneori de la facultate, dar întotdeauna am recuperat în avans sau după, toate laboratoarele pierdute. A fost greu din cauza oboselii, dar a fost fain! Iar azi, mă mândresc cu faptul că sunt medic veterinar’, a mărturisit Vlăduța Lupău, pentru cluju.ro, în urmă cu ceva vreme.

Cu ce se ocupa Vlăduța Lupău înainte să devina celebră

În 2012, adică în urmă cu opt ani, nu era celebră cum este acum. Ea cânta la biserică, stârnind controverse.

În 2019 s-a căsătorit cu fotbalistul de la CFR Cluj, Adrian Rus, iar chiar la începutul relației cu acesta, Vlăduța a fost implicată într-un scandal. Motivul ar fi fost un fost iubit de-al acesteia, cu care s-ar fi certat foarte rău, chiar Adrian. Jandarmii care se aflau la eveniment au intervenit între ei deoarece spiritele s-au încins foarte tare, cei doi trecând rapid de la jigniri la violență.

”Îmi era foarte simpatică și zâmbetul mi-a plăcut cel mai mult la ea. Dacă nu făceam eu primul pas, poate eram tot în aceeași relație de prietenie”, a declarat cel care astăzi îi este soț, în urmă cu ceva vreme, pentru Antena 1.

Vlăduța Lupău.
Cum arăta Vlăduța Lupău, înainte să devină celebră. Imaginile care te vor ului.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI