Vladimir Putin, tată pentru a cincea oară? Cine e mama și ce sex va avea copilul

Vladimir Putin, tată pentru a cincea oară? Cine e mama și ce sex va avea copilul
Vladimir Putin, tata pentru a cincea oara

Vladimir Putin va fi tată pentru a cincea oară, fapt care l-ar fi enervat foarte tare. General SVR, un canal de pe rețeaua Telegram, despre care se spune că este administrat de mai marii Rusiei, a făcut anunțul incredibil. Așadar, cine este mama și ce sex va avea copilul șefului de la Kremlin.

Vladimir Putin, un pachet de nervi. Cu ce l-a enervat prsupusa sa soție, fosta gimnastă Alina Kabaeva

Vladimir Putin, aflat în plin război cu Ucraina, a primit o veste o veste care nu i-ar fi picat așa de bine. Șeful Kremlinului ar urma să devină tată peste patru luni.

Conform General Severcanal, canalul de pe rețeaua Telegram, Vladimir Putin va fi tatăl unei fetițe, întrucât iubita sa, fosta gimnastă Alina Kabaeva, este însărcinată.

Vladimir Putin ar mai avea doi băieți cu gimnasta Alina Kabaeva

În prezent, despre Vladimir Putin se știe că are doi băieți cu frumoasa gimnastă, considerată cândva cea mai flexibilă femeie din întreaga Rusie.

În plus, în anul 2015, Alina Kabaeva a fost fotografiată fiind gravidă și, se pare că, tot atunci a dat naștere unui băiețel, într-o clinică privată din Elveția. De asemenea, în anul 2019 a dat naștere unui alt băiat.

Vladimir Putin crede că are destui urmași

Canalul General SVR mai informează faptul că Vladimir Putin nu este deloc încântat de faptul că familia sa se va înmulți, fiind de părere că are deja destui urmași.

De asemenea, fosta gimnastă Alina Kabaeva a fost surprinsă, cel mai recent, la un resort din stațiunea Soci, unde se pare că antrenează 28 de copii, viitori gimnaști, informează Daily Mail.

Vladimir Putin mai are două fete din căsătoria anterioară

Vladimir Putin a fost căsătorit cu Ludmila între anii 1983 și 2014, iar alături de fosta soție are două fete: pe Maria și pe Yekaterina.

Presupusa parteneră de viață a lui Vladimir Putin, este o fostă gimnastă din Rusia, medalitată la jocurile olimpice. Tatăl ei a fost jucător profesionist de fotbal.

Cine este Alina Kabaeva

La vârsta de 3 ani, Alina Kabaeva s-a apucat de sport, iar în adolescență era deja o stea a gimnasticii ritmice în Rusia. De asemenea, ea a câștigat numeroase premii la diferite competiții sportive, în 2004, la Atena, a câștigat aurul și bronzul, în 2000, la Sydney.

Gimnasta Alina Kabaeva are două medalii olimpice, 14 medalii la Campionatele Mondiale și 21 de medalii la Campionatele Europene. Alina Kabaeva, acum în vârstă de 39 de ani, a strâns o avere care se ridică la aproximativ 9 milioane de euro, în urma carierei sale în gimnastică, dar și ca politician.

Urmăriți Playtech.ro și pe