25 feb. 2022 | 18:48

Vladimir Putin rupe tăcerea: cu cine se războiește în Ucraina, de fapt, și de ce nu vrea aderarea ei la NATO

News
Vladimir Putin rupe tăcerea: cu cine se războiește în Ucraina, de fapt, și de ce nu vrea aderarea ei la NATO
Vladimir Putin rupe tacerea: cu cine se razboieste in Ucraina, de fapt, si de ce nu vrea aderarea ei la NATO

Mesaj de ultim moment al președintelui rus Vladimir Putin. Liderul de la Kremlin a îndemnat armata ucraineană să preia controlul asupra guvernului de la Kiev și să înlăture Administrația Volodimir Zelenski. Putin a transmis că Rusia poate negocia mai ușor cu forțele aramate ucrainene decât cu „această bandă de drogați și neonaziști”. Totodată, președintele rus a declarat că acțiunea militară din Ucraina nu este îndreptată împotriva armatei ucrainene ci a unor grupări pe care le-a numit „neonaziste și naționaliste”.

Vladimir Putin: „Confruntările nu sunt cu armata ucraineană, ci cu grupările naționaliste”

Vladimir Putin a ținut, vineri, o întrunire a Consiliului de Securitate de la Moscova în cadrul căreia a vorbit despre operațiunea militară a Rusiei în Ucraina. Liderul de la Kremlin a transmis că în rândul armatei ucrainene ar fi infiltrate „forțe neonaziste” care ar oferi „armament greu” militarilor care apără capitala Kiev și orașul Harkov.

Astăzi vom discuta operațiunile speciale din Ucraina. Confruntările nu sunt cu armata ucraineană, ci cu grupările naționaliste responsabile pentru sângele vărsat în Ucraina. Acești naționaliști care s-au infiltrat continuă să încurajeze armata să atace și să fie scuturi umane.

Putem vedea și observa că forțele acestea neonaziste oferă armament greu către părți strategice din Kiev și Harkov. Ei se așteaptă să atragă răspuns cu focuri din partea armatei ruse în zonele populate de civili. Încearcă să facă asta și apoi să învinovățească armata rusească pentru ce s-a întâmplat. Acest lucru este făcut la recomendarea consultanților americani”, a declarat, vineri, Vladimir Putin.

Vladimir Putin îi numește pe guvernanții de la Kiev „bandă de drogați și neonaziști”

Președintele rus a solicitat armatei ucrainene să dea o lovitură de stat și să preia puterea de la Kiev. Putin a afirmat că îi va fi ușor să negocieze cu militarii ucraineni decât cu „această bandă de dependenți de dorguri și neonaziști”.

Vreau să mă adresez membrilor armatei Ucrainei. Nu lăsați acești naționaliști să vă folosească pe voi, pe bătrânii voștri, pe copiii voștri, să vă folosească drept scut uman. Este mai mult ușor să vorbesc cu voi decât cu această gașcă de neonaziști care a capturat Kievul. Luați puterea în propriile mâini. Se pare că ne va fi mai ușor să ajungem la o înțelegere decât cu această bandă de dependenți de droguri și neonaziști, care s-au stabilit la Kiev și au luat ostatici întregul popor ucrainean”, s-a adresat Putin către armata ucraineană.

În aceeași întrunire, Vladimir Putin a ținut să îi felicite pe militarii ruși despre carea a afirmat că „s-au comportat eroic și onorabil” și că „sunt eficienți în protejarea poporului rus și a patriei lor”.

Totodată, liderul de la Kremlin și-a reiterat poziția de a fi împotriva aderării Ucrainei în NATO: „Autoritățile de la Kiev ar trebui să refuze aderarea la NATO”.

Citește și: „Condiția impusă de Vladimir Putin pentru a opri războiul din Ucraina. Ce vrea liderul de la Kremlin”

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Decizia luată de Guvern. Când se plătesc pensiile de Paște
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
Capital.ro
Top 5 alimente care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate | Dr. Cezar: ”E favorizantă pentru apariția cancerului”
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro