Ce a făcut fiica lui Vladimir Putin cu doar câteva zile înainte ca tatăl ei să atace Ucraina

Ce a făcut fiica lui Vladimir Putin cu doar câteva zile înainte ca tatăl ei să atace Ucraina
Ce a facut fiica lui Vladimir Putin cu cateva zile inainte ca tatal ei sa atace Ucraina

Joi, 24 februarie, Rusia a invadat Ucraina sub pretextul recuperării teritoriilor istorice ale statului rus. În timp ce peste 150 de oameni au murit, până acum, prinși în focurile de armă, presupusa fiică a lui Vladimir Putin pare să ignore războiul pe care liderul de la Kremlin l-a declanșat în statul vecin cu România. Cum a fost surprinsă tânăra în vârstă de 36 de ani.

Cum arată Maria, presupusa fiică a lui Putin

Fiica lui Vladimir Putin nu pare să fie îngrijorată de războiul pe care președintele Rusiei l-a declarat Ucrainei, în dimineața zilei de 24 februarie. Recent, Maria Vorontsova a participat la o lansare de carte pe teme științifice, cu doar câteva zile înainte ca liderul de la Kremlin să ordone invadarea Ucrainei.

În anul 2016, revista The New Times a dezvăluit că al doilea nume al fiicei lui Putin este Faasen, tânăra fiind căsătorită cu un cetățean olandez.

Potrivit presei din Rusia, Mariya Vorontsova are o soră mai mică, pe nume Katerina Tikhonova, un cunoscut medic pediatru specializat în endocrinologie. Cele două blondine sunt fiicele lui Vladimir Putin din căsnicia politicianului cu fosta însoțitoare de zbor Lyudmila Shkrebneva.

De-a lungul anilor, au apărut numeroase speculații privind motivele pentru care Vladimir Putin și-ar fi ascuns familia de lumina reflectoarelor, pentru a le ține în siguranță.

Vladimir Putin și-a ascuns familia de ochii lumii

Fostul agent KGB are două fiice din prima căsătorie cu fosta stewardesă Lyudmila Shkrebneva. După trei decenii de căsnicie, cei doi au divorțat în 2013. Fosta parteneră de viață a liderului de la Kremlin povestea că Putin și-a răsfățat mereu copiii.

„Nu toți tații sunt la fel de iubitori cu copiii lor ca el. El le-a răsfățat mereu, în timp ce eu eram cea care trebuia să le disciplineze.”, a declarat Lyudmila Shkrebneva, fosta soție a lui Vladimir Putin, potrivit express.co.uk.

Maria Vorontsova s-a născut în Leningrad, actualul oraș Sankt Petersburg, în anul 1985, iar un an mai târziu a venit pe lume sora ei, în Germania, acolo unde familia s-a mutat pentru slujba lui Vladimiri Putin în KGB.

În 1996, familia s-a mutat la Moscova, unde fiicele lui Putin au urmat o școală în limba germană. Cu toate acestea, în anul 1999, fetele au fost retrase de la școală, continuându-și studiile acasă, în momentul în care Vladimiri Putin a devenit președinte interimar.

Urmăriți Playtech.ro și pe