Vladimir Drăghia, primele declarații după ce a fost condamnat pentru că a condus băut. Vedeta Exatlon are regrete

Vladimir Drăghia, primele declarații după ce a fost condamnat pentru că a condus băut. Vedeta Exatlon are regrete
Vladimir Drăghia a primit condamnare cu suspendare și face muncă în folosul comunității

Vladimir Drăghia a oferit primele declarații după ce a fost condamnat la opt luni de închisoare cu suspendare pentru că a condus în stare de ebrietate. Vedeta de la Exatlon a mărturisit că regretă gestul pe care l-a comis în urmă cu trei ani, când pentru prima dată în viață i-a fost rușine să își privească mama în ochi.

Vladimir Drăghia regretă că a condus băut. Vedeta Exatlon a primit condamnare cu suspendare și face muncă în folosul comunității

În urmă cu trei ani, Vladimir Drăghia a consumat alcool și s-a urcat la volanul autoturismului său, fără să se gândească la faptul că ar putea produce o tragedie. A fost oprit în trafic de polițiștii de la Brigada Rutieră și după ce aceștia au constatat că se află în stare de ebrietate, i-au făcut dosar penal.

În această vară, judecătorii constănțeni l-au condamnat pe Vladimir Drăghia la opt luni de închisoare cu suspendare pentru fapta sa. În plus, vedeta Exatlon trebuie să presteze muncă în folosul comunității.

„Condamnă pe inculpatul Drăghia Vladimir Roland la o pedeapsă de 8 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului. Dispune suspendarea executării pedepsei sub supraveghere. Stabileşte un termen de supraveghere de 2 ani.

Pe durata termenului de supraveghere, inculpatul va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul Primăriei / Consiliul Local Sector 2 Bucureşti ca pe o perioadă de 80 zile, afară de cazul în care, din cauza stării de sănătate, nu poate presta această muncă”, este decizia judecătorilor.

Vladimir Drăghia regretă gestul comis și a mărturisit recent că ia fost rușine să se uite în ochii mamei sale. Declarația sa poate fi urmărită în videoclipul de mai jos, de la minutul 11:18.


„Este un moment pe care am făcut tot posibilul să îl îngrop în ultimii ani și pe care mi-e foarte greu să vi-l spun. Ăsta sunt eu, acum trei ani, băut la volan. M-am ales cu dosar penal și cu o imensă pată pe conștiință. A fost pentru prima dată când mi-a fost rușine să mă uit în ochii mamei și sper că și ultima”, a declarat Vladimir Drăghia.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI