Vlad Gherman și Oana Moșneagu, răsfăț în prima vacanță în doi. Unde au plecat actorii

Vlad Gherman și Oana Moșneagu, răsfăț în prima vacanță în doi. Unde au plecat actorii
Vlad Gherman si Oana Mosneagu, rasfat in prima vacanta in doi. Unde au plecat actorii

Vlad Gherman și Oana Moșneagu sunt mai îndrăgostiți ca niciodată și nu se sfiesc în a-și exprima sentimentele de față cu prietenii lor virtuali. Recent, cei doi actori din serialul Adela au petrecut prima lor vacanță în doi. Unde își petrec escapada cei doi parteneri.

Unde au plecat Oana Moșneagu și Vlad Gherman în prima lor vacanță în 2

Oana Moșneagu și Vlad Gherman formează unul dintre cele mai fresh și tinere cupluri din showbizul românesc. În timp ce majoritatea se bucură de Paște, sărbătorindu-l în sânul familiei, cei doi actori au plănuit o mică escapadă romantică.

Vlad Gherman și iubita lui au plecat din România, pentru câteva zile, pentru a se bucura de intimitate și timp de calitate petrecut în doi. Este pentru prima dată când cei doi porumbei pleacă singuri într-un concediu.

Oana Moșneagu s-a filmat alături de partenerul ei, Vlad Gherman, în aeroportul Henri Coandă din București, acolo unde așteptau cu ardoare să se îmbarce în avionul care avea să-i ducă într-o destinație de vis, Istanbul.

„Da, da, știi cuvântul ăla magic “vacanță”? Postările cu vacanța din Zanzibar se vor opri când o să fiu deja în următoarea vacanță, vă informez pe această cale🤪

P.S.: În a treia poza eram la pândă după un crab care mai ieșea din când în când din adăpost.

Să vă fie cu bucurie, liniște și iubire! Noi ne-am trezit cu gândul la vacanță, ne așteaptă una după colț, dar până plecăm ne-am pierdut un pic în imaginile vacanței trecute.

Vlad Gherman a făcut partea a doua a vlogului din Zanzibar, a muncit mult la ea și e vlogul meu preferat din tot ce a făcut până acum!

L-ai văzut? Dacă nu, găsești linkul la el în bio. Love, love, love❤️”, a scris Oana Moșneagu pe Instagram, rememorând vacanța pe care a petrecut-o în Zanzibar, alături de iubitul ei și prietenii lor din serialul Adela.

Oana Moșneagu, despre actuala relație dintre Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu

În 2021, Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu s-au despărțit după o relație lungă de 9 ani de zile. Cu toate acestea, cei doi foști logodnici petrec, încă, destul de mult timp împreună, fiind colegi de platou la Adela.

Întrebată în mod constant despre părerea sa privind actuala legătură dintre Vlad Gherman și fosta lui iubită, Oana Moșneagu a mărturisit că nu este deranjată de faptul că partenerul ei de viață petrece timp cu fosta logodnică, știind că este vorba despre un contract ce trebuie onorat