Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au certat grav: „ Ai dat ca o vacă, ca o vită” / „Ce nemernic, mincinos”

Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au certat grav: „ Ai dat ca o vacă, ca o vită” / „Ce nemernic, mincinos”
Vlad Gherman și Oana Moșneagu, o relație asumată

După despărțirea de Cristina Ciobănașu, Vlad Gherman a avut o perioadă în care a stat retras. Ulterior, fanii au fost luați prin surprindere când s-a afișat pentru prima dată cu noua sa parteneră. Actrița Oana Moșneagu este cea pe care astăzi Vlad o iubește. Sunt un cuplu fericit, dar și extrem de ocupat pe Youtube. Cei doi au de ceva vreme un vlog, în care, în afară de momentele lor savuroase, răspund și la provocările fanilor. Una dintre aceste provocări s-a lăsat cu bătaie dar și cu dezvăluiri inedite.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu, o relație asumată

Deși la început Vlad Gherman și Oana Moșneagu nu au recunoscut că ar forma un cuplu, într-un final totul avea să fie scos la lumină. Momentul a fost lansarea unui videoclip muzical, în care oficial Oana Moșneagu era anunțată ca noua parteneră. De-atunci, cei doi sunt împreună, atât pe platoul de filmare la serialul „Adela”, dar și pe Youtube. Cât despre relația lui Vlad cu Cristina, Oana Moșneagu vorbea într-un interviu recent, spunând că se înțeleg toți extrem de bine.

„Cris privește relația noastră de prietenie cât se poate de normal. Suntem prieteni și, da, ce-i drept, ne-am apropiat foarte mult toți patru, eu, Mara, Alecs și Vlad, de mai bine de jumătate de an, după ce fiecare a trecut printr-o despărțire.

Ne-am sprijinit reciproc. Faptul că am trecut prin perioada aia dificilă împreună ne-a unit. Dar și cu Cris ne înțelegem toți bine, râdem împreună pe set, ne mai povestim, sfătuim”, a spus Oana Moșneagu.

Citește și: Porecla pe care Vlad Gherman i-a pus-o Oanei Moșneagu. Mulți s-ar jena să audă asta

Un vlog incendiar, plin de provocări. Vlad și Oana și două perne

Cum spuneam, Vlad Gherman și Oana Moșneagu au deja o activitate intensă împreună pe internet. De ceva vreme Vlad Gherman și Oana Moșneagu realziează un vlog pe Youtube, cu diferite teme de discuție. Una aparte constă în a răspunde unor provocări trimise de fanii celor doi, care le  urmăresc canalul de Youtube.

Cea mai recentă provocare trebuiau să răspundă amândoi, cât se poate de sincer, cu „da” și „nu” la anumite afirmații transmise de fani. Cel care răspundea corect, avea voie să-l lovească pe celălalt cu o pernă. De-aici au început și momentele savuroase între Vlad Gherman și Oana Moșneagu, mai ales când au răspuns la afirmația „Niciodată nu am avut două date-uri în aceeași zi”.

În timpul provocării, după ce fiecare și-a spus partea sa, a intervenit momentul bătăii  pernele. Oana Moșneagu, la un moment dat, avea să-i dea replica partenerului său de joacă, în urma unei afirmații a acestuia, iar cuvintele nu prea i-au picat bine lui Vlad:

Vlad Gherman: „Eram micuț și jucam fotbal cu prietenii în fața blocului și ne era super sete. Ne-am dus până la minimarket și a fost o chestie la modul, doamne, nu pot să cred că povestesc asta, vorbisem între noi, eram vreo 5 oameni. Era un minimarket cu multe femei angajate.”

Oana Moșneagu: „Ăsta a fost furt premeditat.”

Vlad Gherman: „Da, adică fiecare ținea de vorbă pe cineva și eu am fost chiar ăla care a luat o cola din frigider și am plecat.”

Oana Moșneagu: „Ia uite lângă cine stau eu! Cu cine dorm noaptea în pat!(…) Ce nemernic, deci ești un hoț, mincinos.”

Citește și: Reacția Cristinei Ciobănașu după ce s-a aflat de noua relație a lui Vlad Gherman. E prima dată după aproape 9 luni

Vlad Gherman și Oana Moșneagu, cuvinte grele, reacții pe măsură

După acest moment, poate din răzbunare, cine știe, Oana l-a lovit pe Vlad ceva mai tare cu perna, acesta din urmă având o reacție nu prea bine primită de partenera sa, Oana Moșneagu:

„Vlad Gherman: Ce dai așa tare? Te răzbuni? (…) Ai dat ca o vacă, ca o vită. (…)

Oana Moșneagu: Așa mi-ai zis? Vacă? Tata o să se supere când o să audă asta și o să vadă materialul. (…) Asta e pentru că știu că tata ar fi vrut să-ți dea una când m-ai făcut vacă. (…)”

Deși momentul nu a fost unul prea ortodox, dacă putem spune așa, cei doi s-au împăcat în cele din urmă, deși erau la un pas de a se certa. Oricum, Vlad Gherman și Oana Moșneagu formează un cuplu frumos și admirat de fani.  Mai jos aveți și momentul: