Adevărul despre relația actuală dintre Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu. Ce a dezvăluit Oana Moșneagu

Adevărul despre relația actuală dintre Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu. Ce a dezvăluit Oana Moșneagu
Adevarul despre relatia actuala dintre Vlad Gherman si Cristina Ciobanasu. Ce a dezvaluit Oana Mosneagu

Vlad Gherman și Oana Moșneagu formează unul dintre cele mai fresh și populare cupluri din showbizul românesc. Se înțeleg foarte bine, iar fanii celor doi sunt entuziasmați să îi vadă fericiți împreună. Ce părere are frumoasa brunetă despre faptul că iubitul ei și Cristina Ciobănașu se întâlnesc destul de des.

Oana Moșneagu, despre relația actuală dintre Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu

Oana Moșneagu și Vlad Gherman și-au început frumoasa poveste de iubire pe platourile de filmare ale serialului Adela de la Antena 1. Cei doi actori s-au îndrăgostit iremediabil unul de celălalt, iar acum formează un cuplu solid și unit.

Deși Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu s-au despărțit în 2021, după o relație lungă, de 9 ani, cei doi foști logodnici petrec, încă, destul de mult timp împreună, fiind colegi de platou la Adela.

Întrebată în mod constant despre părerea sa privind actuala legătură dintre Vlad Gherman și fosta lui iubită, Oana Moșneagu a mărturisit că nu este deranjată de faptul că partenerul ei de viață petrece timp cu fosta logodnică, știind că este vorba despre un contract ce trebuie onorat.

„Doamne, dar ce curioși mai sunteți! Am primit la întrebări în legătură cu ce simt eu în legătură cu postările și cu faptul că ei încă vorbesc și se văd. Și la vlogul lui Vlad sunt o grămadă de întrebări pe tema asta.

Nu, nu mă deranjează absolut deloc. Ei sunt colegi, se întâlnesc foarte mult la filmări. Sunt prieteni mai mult decât colegi și postează în calitate de colegi și prieteni”, a declarat Oana Moșneagu pe rețelele sociale.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au mutat împreună

Deși formează un cuplu de doar câteva luni de zile, cei doi actori din serialul Adela au făcut un pas important în relația lor, mutându-se împreună în apartamentul lui Vlad Gherman.

„Oana se mută aici. Ea stătea în chirie, eu stau în chirie, dar pentru că petreceam foarte mult timp împreună, am zis să facem pasul ăsta, care, într-adevăr, e un pas important pentru relația noastră.

E un pas important pentru orice relație și pentru că ne-am asumat drumul ăsta pe care am pornit împreună, am zis hai să ne mutăm.”, declara Vlad Gherman, acum ceva timp.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și-au surprins fanii atunci când au anunțat în februarie 2021 că se despart după 9 ani de relație.