Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu, mesaj împreună pe internet. Reacția foștilor iubiți din showbizul românesc

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu, mesaj împreună pe internet. Reacția foștilor iubiți din showbizul românesc
Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu, mesaj împreună pe internet.

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au format unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz, iar despărțirea lor, după nouă ani de relație, i-a șocat pe mulți.

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu, mesaj împreună pe internet

Cei doi au postat un mesaj neașteptat la comun pe conturile lor de Instagram, din dorința de a face lumină asupra situației din viața lor amoroasă. Totul a pornit însă de la zvonurile care au circulat în ultima perioadă despre faptul că Cris Ciobănașu trăiește o nouă poveste de dragoste cu un tânăr numit Alexandru Mureșan, actrița postând și o imagine cu acesta. Astfel, Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au postat un mesaj pe conturile lor de Instagram în care își exprimă părerea despre informațiile apărute. Ei au spus că sunt în continuare prieteni și că se susțin reciproc.

”Asta e tot ce trebuie să știti, asta e tot ce contează: suntem prieteni, lucrăm împreuna și ne sprijinim în continuare unul pe celălalt (la propriu, dupa cum se vede în poza 🤣). Suntem liberi să facem ce vrem, să fim cu cine vrem și singurii care ne pot judeca suntem noi înșine. În rest, ne dorim să ne susțineți în continuare așa cum ați făcut-o și până acum pentru ceea ce suntem și pentru munca noastră”.

Vlad Gherman a spus că știa de noua relație a Cristinei Ciobănașu

După apariția imaginilor și Cris și noul său partener, Vlad Gherman a decis să își posteze opinia despre situație pe contul său de Youtube. El a recunoscut că știa despre relația fostei sale iubite, ea fiind, de altfel, și cea care a vorbit cu sinceritate despre această nouă etapă din viața ei.

 ”Da, știam despre relația lui Cris cu acest băiat. Știam chiar de la Cris, ea a venit să îmi spună. Nu a fost un moment ușor pentru nimeni, pur și simplu a fost o chestie onestă pe care ea a ținut să o facă. Am apreciat gestul pe care l-a făcut și faptul că a ținut să îmi spună lucrul asta. Singura chestie pe care am vorbit o cu ea… e că ea și-a asumat anumite riscuri. Știa de la început că poate să fie văzută, poate să scrie prin presă. Și-a asumat și s-a dus cu capul înainte”, a declarat Vlad Gherman pe YouTube.

Amintim că Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au formai unul dintre cele mai iubite cupluri. Cei doi s-au cunoscut la filmările serialului ”Pariu cu viața”. De-a lungul timpului, aceștia au continuat să îmbine munca cu iubirea, formând o echipă bună atât pe micile ecrane, cât și în viața privată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI