Relația actuală dintre Cristina Ciobănașu și Alex Velea. Cei doi au luptat împreună la Dansez pentru tine

Relația actuală dintre Cristina Ciobănașu și Alex Velea. Cei doi au luptat împreună la Dansez pentru tine
Ce relație au Cristina Ciobănașu și Alex Velea?

Care este relația dintre Cristina Ciobănașu și Alex Velea? Artistul a luptat alături de ea pentru marele premiu de la ‘Dansez pentru tine’. Actrița nu a avut deloc o stare financiară bună în copilărie.

Cum se înțeleg Cristina Ciobănașu și Alex Velea?

Poate nu mulți își mai aduc aminte, dar Cristina Ciobănașu a fost unul din cazurile de la celebra emisiune ‘Dansez pentru tine’. Aceasta a profitat de ocaziile primite și de oamenii care i-au ieșit în cale și a făcut pași mărunți și siguri spre cariera impresionantă pe care o are azi.

Familia tinerei nu avea deloc o situație financiară bună, motiv pentru care a apelat la cunsocutul show în speranța unui ajutor. Alex Velea a fost cel care a încercat să dea tot ce a putut mai mult pentru a rămâne cât mai mult în competiție. Actrița din serialul Adela s-a născut într-un sat din Moldova și mărturisește că viața ei a luat o altă întorsătură chiar din momentul în care a ajuns pe micile ecrane.

„M-am născut într-un sat din Moldova și viaţa ca un film a început cu participarea mea la „Dansez pentru tine. De acolo s-a schimbat tot, dar ne-ar trebui o carte să povestesc tot ce s-a întâmplat. Uitându-mă în urmă, nu le-aș mai putea numi greutăți. Am avut foarte mult noroc, dar am și muncit ca să ajung cea care sunt astăzi”, a spus aceasta.

„Am avut norocul să găsesc oamenii potriviți la momentul potrivit”

Tânăra în vârstă de 24 de ani a mai adăugat că nu a fost deloc un drum ușor pentru că au fost foarte multe momente în care a clacat. Blondina a simțit că nu mai face față, dar se bucură de faptul că a reușit să se ridice întotdeauna. Norocul a fost că a găsit oamenii potriviți la momentul potrivit care să o ajute chiar și cu un sfat.

„În plus, am avut norocul să găsesc oamenii potriviți la momentul potrivit, care să mă ajute cu un sfat sau o vorbă bună. Cred că cele mai grele momente le-am trăit în primul an după ce m-am mutat în București.

Îmi era foarte dor de părinți. Nu mă adaptasem încă la noua viață. Deși familia din București a făcut toate eforturile să mă integrez, să mă simt iubită, înțeleasă. Doar că totul era nou și diferit”
Cristina Ciobănașu (Sursa: viva.ro)

Ce spune actrița despre iubitul Antoniei?

Întrebată despre relația cu Alex Velea, cel care a luptat pentru cazul ei, Cristina a spus că este una bună. Cu toate astea, actrița a dat de înțeles că nu comunică periodic, dar atunci când se întâlnesc povestesc cu drag ce s-a întâmplat.

„Ne mai întâlnim la diverse evenimente. De fiecare dată îmi amintește ce mică eram, câtă energie aveam și ce amintiri frumoase ne-am făcut în perioada „Dansez pentru tine”, a declarat vedeta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI