05 sept. 2021 | 20:02

Vlad Gherman a confirmat: Cristina Ciobănașu este într-o relație. Ce i-a spus fosta iubită

Monden
Vlad Gherman a confirmat: Cristina Ciobănașu este într-o relație. Ce i-a spus fosta iubită

Cristina Ciobănașu, actriță în serialul Adela, de la Antena 1, și-a găsit alinarea în brațele unui alt bărbat, după o relație de aproape 10 ani cu Vlad Gherman.

Ce spune Vlad Gherman despre noua relație a Cristinei Ciobănașu

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au anunțat în luna februarie a acestui an că nu mai formează un cuplu. La câteva luni de la separare, actrița iubește din nou și s-a afișat cu bărbatul cu care are acum o relație amoroasă. Fostul ei iubit, Vlad Gherman, a confirmat că tânăra este într-o relație și a făcut primele declarații.

Deși toată lumea se aștepta ca cei doi să se împace, iată că lucrurile au stat cu totul altfel. Pe canalul său oficial de Youtube, Vlad Gherman a mărturisit că știe că Cristina Ciobănașu este într-o altă relație și că se bucură pentru ea. Tânărul pe nume Alex ar fi noul iubit al celebrei artiste, iar povestea lor ar fi început acum câteva luni de zile.

“Știam despre relația lui Cris cu acest băiat. Știam chiar de la Cris, ea a venit să îmi spună. Nu a fost un moment ușor pentru nimeni, pur și simplu a fost o chestie onestă pe care ea a ținut să o facă.

Am apreciat gestul pe care l-a făcut și faptul că a ținut să îmi spună lucrul asta. Singura chestie pe care am vorbit o cu ea… e că ea și-a asumat anumite riscuri. Știa de la început că poate să fie văzută, poate să scrie prin presă. Și-a asumat și s-a dus cu capul înainte. Noi doi ne înțelegem super bine. Trebuie să ne refacem viața. Nu putem să stăm să plângem în pernă. Nu am decât cuvinte de laudă la adresa ei și mă bucur pentru ea.”, a declarat Vlad Gherman, pe canalul său de Youtube.

Cristina Ciobănașu: „Vlad a fost prima mea iubire!”

Despărțirea dintre Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu încă are un impact puternic asupra fanilor celor doi actori, cărora încă nu le vine să creadă că cei doi foști parteneri nu au reluat relația care i-a consacrat. Actrița a vorbit despre fostul ei iubit numai la superlativ.

„Vlad a fost prima mea iubire și așa va rămâne în sufletul meu. Este un om capabil să iubească persoana de lângă el mai mult decât pe el însuși. Am trăit o poveste de iubire ca în filme și amintirea atâtor momente frumoase n-o să ne-o ia nimeni, niciodată.

Nu putem vorbi despre un moment anume în care am simțit că despărțirea este iminentă, au fost mai multe lucruri care s-au acumulat în timp și pe care le-am discutat înainte de a lua hotărârea să mergem pe drumuri separate”, declara Cristina Ciobănașu, acum ceva timp, pentru publicația VIVA.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
A venit răspunsul CNA, după sesizarea în care s-a cerut interzicerea alăturării numelui ”București” denumirii CSA Steaua
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
VIDEO Scene halucinante în Ilfov: Un adolescent a fost sechestrat într-o parcare, apoi a fost dus în alt sat și bătut cu bestialitate
Digi24
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Devine interzis prin lege în mod definitiv. Noul ordin UE trebuie aplicat imediat în România
Capital.ro
Blocurile de pe strada surpată din Slănic Prahova sunt evacuate chiar acum | Raed Arafat, decizie de ultimă oră
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Se dau BANII de PENSII! Cea mai bună veste înainte de PAȘTE
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro