Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au petrecut împreună. Ce au făcut cei doi în ciuda aparențelor

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au petrecut împreună. Ce au făcut cei doi în ciuda aparențelor
Vlad Gherman si Cristina Ciobanasu au petrecut impreuna

Chiar dacă s-au despărțit după o relație de aproape un deceniu, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman încă mai petrec destul de mult timp împreună. Cei doi actori au păstrat o relație frumoasă de prietenie după ce drumurile lor s-au separat, la începutul acestui an. Deși toți fanii se așteptau ca Vlad și Criss să ajungă împreună în fața altarului, iată că destinul a avut alte planuri pentru cei doi foști iubiți. Ce au făcut cei doi în ciuda aparențelor.

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au petrecut împreună

De câteva luni, Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu lucrează împreună la serialul Adela de pe Antena 1, unde sunt colegi de platou. Chiar dacă nu le este foarte ușor, cei doi au dat dovadă, încă o dată, de maturitate și profesionalism, mergând până la capăt cu proiectul respectiv.

În ultimele două luni, de când au anunțat că nu mai formează un cuplu, Vlad Gherman a tot postat fotografii cu și despre Cristina Ciobănașu, lucru care a reaprins o flacără a speranței în sufletul admiratorilor celor doi, care încă speră să-i vadă împăcați într-o zi.

Vineri seara, Vlad Gherman și-a surprins urmăritorii cu o imagine inedită pe Instastory, în care apare Cristina Ciobănașu. Se pare că fosta lui iubită l-a vizitat, împreună cu părinții ei adoptivi Ruxandra Ion și soțul acesteia. Poza a făcut deliciul fanilor care presupun că Vlad și Cris au revenit la sentimente mai bune și speră, cu toții, să audă vestea, în curând, că vor din nou împreună.

De ce Vlad Gherman nu vrea să fie împreună cu altă fată

Chiar dacă au rupt relația amoroasă, Vlad Gherman nu a uitat-o complet pe fosta lui iubită, față de care este clar că încă mai nutrește sentimente puternice. Actorul susține că încă poartă „doliu” după fosta relație și nu are de gând să se aventureze în altă poveste de dragoste prea curând.

O desparțire nu îți aduce o liniște sufletească. Nu cred că m-am exprimat vreodată așa. Ce pot să spun însă este că această despărțire ne deschide noi uși care probabil nu s-ar fi deschis niciodată altfel. E un nou început. Fiecare dintre noi încearcă acum să își găsească drumul pe plan profesional, dar și drumul spre autocunoaștere.

Evoluția noastră că indivizi se întamplă într-un ritm mai alert, dat fiind faptul că suntem singuri și ne simțim singuri. Tindem să umplem acel gol cu lucruri care ne fac să evoluăm, chiar dacă nu ne dăm seama de asta pe moment. Fiecare nouă experiență este una formatoare de caracter, iar asta este cel mai important lucru. Ar fi atât de multe lucruri de discutat, dar cred că deja am răspuns la întrebare.

Nu dau curs niciodată mesajelor pe care le primesc. Încă simt că traversez perioada de „doliu” și nu îmi doresc să mă leg emoțional de altcineva. Am nevoie de timp pentru mine, de spațiul meu și de experiențele formatoare despre care vorbeam puțin mai sus.”, a declarat Vlad Gherman.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI