Schimbare radicală de look pentru Cristina Ciobănașu! A renunțat la roșcat și i-a uimit din nou pe fani

Schimbare radicală de look pentru Cristina Ciobănașu! A renunțat la roșcat și i-a uimit din nou pe fani
Schimbare radicală de look pentru Cristina Ciobănașu! A renunțat la roșcat și i-a uimit din nou pe fani. Sursa foto: stirimondene.fanatik.ro

Cristina Ciobănașu, îndrăgita actriță din serialul „Sacrificiul”, și-a surprins plăcut fanii virtuali cu o schimbare de look. Artista a renunțat la culoarea de păr care a făcut-o celebră.

Cristina Ciobănașu, schimbare radicală de look! A renunțat la culoarea roșcată a părului

Cristina Ciobănașu și-a făcut o schimbare de look în timpul cât filmările la Sacrificiul au fost stopate din cauza epidemiei de coronavirus din țara noastră. Cristina Ciobănașu și-a vopsit părul tot roșcat, dar într-o nuanță mai puțin stridentă decât aceea pe care a avut-o în ultimii ani.

Cristina Ciobănașu le-a povestit prietenilor ei virtuali, pe Instagram, că se plictisise de culoare de păr pe care o avea și că noua culoare este doar o fază, întrucât nuanțele de roșu ies cel mai greu când vine vorba de vopsitul părului.

Schimbare radicală de look pentru Cristina Ciobănașu! A renunțat la roșcat și i-a uimit din nou pe fani
Schimbare radicală de look pentru Cristina Ciobănașu! A renunțat la roșcat și i-a uimit din nou pe fani. Sursa foto: libertatea.ro

Cristina Ciobănașu are de gând să-și mai schimbe culoarea părului

Cât am așteptat acest moment! M-am vopsit. Sunt foarte fericită. Culoarea nu este finală, pentru că a fost foarte greu să scoatem pigmentul de roșu din păr. Voi ajunge la culoarea pe care mi-o doresc eu treptat. Acesta a fost primul pas.

Probabil că va trebui să mă mai vopsesc de vreo două-trei ori… Cert este că mi-am dorit foarte tare să fac o schimbare. Mi-a plăcut să fiu roșcată, dar mi-a ajuns. M-am bucurat destul și am vrut să fac o schimbare. În timp vreau să mă întorc la culoarea mea naturală”, a spus Cristina Ciobănașu.

Fanii au fost încântați de noul look al actriței

Fanii au fost încântați de noul look și felicitat-o imediat pe îndrăgita actriță

Minunată! Chiar dacă acea culoare roșiatică a ta era extraordinară și îți scotea ochii de zână în evidență, ești SUPERBĂ și așa, deoarece mereu te-a caracterizat naturalețea. Așteptam de mult această schimbare, dar am știut că o să o faci la momentul potrivit. Te ador!”, i-a scris o prietenă de pe Instagram.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI