Vlad Gherman, dărâmat după despărțire. Cât a putut să slăbească, clipe cumplite

Vlad Gherman, dărâmat după despărțire. Cât a putut să slăbească, clipe cumplite
Cat sufera Vlad Gherman dupa despartire

Vlad Gherman este de-a dreptul „dărâmat” după despărțirea de Cristina Ciobănașu, iubita care i-a fost alături în ultimii nouă ani de zile. Mai nou, acesta ține un soi de jurnal pe Youtube în care vorbește despre cât de mult îl doare această despărțire.

Vlad Gherman, dărâmat după despărțire

Vlad Gherman nu se ferește să spună public tot ce simte după despărțirea de Cristina Ciobănașu, cu care a format un cuplu încă din perioada serialului ”Pariu cu viața”, de la Pro TV. El spune că separarea l-a afectat și fizic, nu doar psihic, slăbind nu mai puțin de 7 kilograme în șase zile.

De menționat este că după despărțirea de Cristina Ciobănașu, el s-a mutat la sora sa și chiar a început să meargă la psiholog. Însă lipsa Cristinei Ciobănașu din viața lui, l-a făcut să scadă în greutate dramatic, nemaiavând poftă de mâncare deloc. Actorul mărturisește că vrea susținerea tuturor celor din jur.

„Am slăbit 7 kilograme. La blocul din spatele meu stă sora mea. La ea stau de două săptămâni. Mă rog, sunt puțin cu cortul, adică stau și la ea, am stat și pe la vărul meu. (…) Ai nevoie de oameni care să fie lângă tine. Ai nevoie de oameni care să-ți ridice puțin moralul și care să te ajute puțin mai ușor peste perioada asta”, a spus Vlad Gherman pe canalul său de YouTube.

De ce s-au despărțit cei doi

Tot acolo, Vlad Gherman a spus că motivul pentru care cei doi s-au despărțit nu este o altă personă, ci acela că ajunseseră la punctul în care să nu se mai aprecieze pe ei în primul rând. Însă cei doi admit că au trăit momente unice împreună și că vor rămâne buni prieteni. Cei doi actori joacă în prezent în serialul ”Adela”, de la Antena 1.

Tot Vlad Gherman a ținut să explice cât de dificil a fost pentru ei să ia o astfel de decizie radicală.

„E o perioadă foarte grea, foarte dificilă pentru amândoi. Eram conștienți că va fi o zi infernală cea prin care am trecut. Trebuia să facem lucrul ăsta, trebuia să anunțăm. Nu ar fi fost fair față de nimeni să aflați din alte locuri. Ideea e că în perioada următoare o să încercăm să ne repunem pe picioare, să ne vindecăm și să mergem înainte. Eu cel puțin vreau să mă apuc să fac un fel de vlog în care să vă arăt cum o iau de la capăt și sper să fiți alături de mine, alături de Cris”, a spus Vlad Gherman printr-un InstaStory.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI