02 iul. 2022 | 19:30

Vlad Gherman a făcut anunțul plângând: „Este cea mai tristă veste pe care trebuie să v-o dau” VIDEO

Monden
Vlad Gherman a făcut anunțul plângând: „Este cea mai tristă veste pe care trebuie să v-o dau” VIDEO
Și-a luat fanii prin surprindere când Vlad Gherman a făcut anunțul plângând

A devenit celebru, atât după aparițiile sale în telenovele, dar și datorită relației cu Cristina Ciobănașu. Vlad Gherman, că despre el este vorba, a luat o decizie care i-a luat prin surprindere pe fani. Anunțul avea să-l facă pe canalul său de youtube. Vlad Gherman a făcut anunțul plângând, dar în cele din uyrmă s-a elucidat misterul.

Și-a luat fanii prin surprindere când Vlad Gherman a făcut anunțul plângând

Vlad este incontestabil unul din cei mai urmăriți tineri actori pe rețelele de socializare, dar și pe Youtube. Aici, de când a recunoscut oficial că este într-o relație cu Oana Moșneagu, Vlad Gherman a crescut în audiențe și la numărul de followeri.

Împreună cu noua sa parteneră, și colegă de filmări, Vlad a reușit să aducă content nou, aproape în fiecare zi. Deși pare siplu, tot ceea ce postează necesită ore bune, atât pentru filmat, cât și pentru editat.

Dar, ceea ce i-a surprins pe fani, este că până acum Vlad Gherman nu s-a plâns niciodată. Se pare că lucrurile au ajuns la punctul la care actorul a simțit nevoie, chiar începând cu o glumă, să le spună fanilor că a venit timpul pentru o pauză.

În ultimul clip postat, fanii l-au văzut pe tânărul actor plângând și ștergându-și lacrimile (de crocodil am mai spune noi). Totul a mers până acolo, încât Vlad Gherman a făcut anunțul plângând:

„Da, fraților, este cea mai tristă veste pe care trebuie să v-o dau. Plâng pentru că… am alergie, am nasul înfundat, pentru că am o rinită alergică și sunt alergic la Moț (n. red. motanul lui).

E foarte greu să ai o pisică pe care o iubești de mori, dar să strănuți lângă ea non-stop.”, și-a început Vlad Gherman dialogul cu fanii.

„Este cea mai tristă veste pe care trebuie să v-o dau”

Deși fanii se așteptau la ce-i mai rău, tânara vedetă, în cele din urmă, a dezvăluit și motivul pentru care plângea dar și anunțul important pe care vroia să-l facă:

„Fraților, nu este un clickbait ceea ce v-am spus mai devreme, ci este adevărul. Ideea e că, pur și simplu, e adevărat, mă las de Youtube. Dar asta pentru că Oana și cu mine așteptăm un… un conținut mai bun pentru canalul ăsta. Nu mai avem idei.

Lăsând gluma, ideea e că am prea multe haine de întins. Prea multe haine de spălat, prea multe așternuturi de aranjat, prea multe pisici de mângâiat. Lăsând gluma la o parte, nu înseamnă că vreau să renunț și să mă las de Youtube definitiv.

Înseamnă că în ultima perioadă am făcut tot felul de lucruri pe care nu am putut să le împărtășesc cu voi. Din fericire, sunt lucruri pe care le veți afla în curând, dar sunt lucruri despre care nu pot vorbi acum. Îmi ocupă foarte mult timp aceste lucruri și îmi rămâne puțin timp pentru mine”, a spus Vlad Gherman în ultimul vlog postat pe Internet.

Nu a dat nicio altă explicație, iar fanii au invadat postarea lui Vlad cu comentarii, care mai de care, mai emoționante.

PlaySport
Cum a fost SURPRINSĂ soția fotbalistului român! A crezut că N-O VEDE NIMENI
Ego.ro
Imaginile indecente cu Elena Udrea au ajuns pe internet! Doar iubitul o vede așa FOTO
Ego.ro
TE SPERII! Cum arată cele mai apetisante femei din România fără machiaj. ȘOC TOTAL FOTO
Digi24
Tot mai mulți tineri fac cancer. Numărul persoanelor sub 50 de ani diagnosticate a crescut brusc cu 80%
Cancan.ro
BREAKING NEWS | A murit milionarul care a rivalizat cu Borcea, Copos și Gigi Becali!
Stirile PROTV
Ce urmează să se întâmple pe front după ce Congresul SUA a aprobat un nou ajutor militar pentru Ucraina. Avertismentul ISW
Romania TV
Ilinca Vandici, enervată la culme de Lidia Fecioru! Replici dure între ele. ''Mă iertați, nu sunt de acord''. Lidia Fecioru i-a răspuns imediat. ''Poți să nu fii tu de acord cât vrei''
Capital.ro
E complet INTERZIS pentru români. Apelul pe care oamenii nu au dreptul să-l refuze
EVZ.ro
„Putin, învins și umilit. Timpul lui a expirat!” Declarația șocantă a fostului purtător de cuvânt al „țarului”
Adevarul
Instalația bizară care a supraviețuit din Primul Război Mondial. La ce folosea staţia de despăduchere „Larga” de la intrarea în Galați
BZI.ro
Spynews.ro
Mirela Vaida a izbucnit în lacrimi, după operația suferită de fiul ei! Cu ce boli s-a confrunat micuțul de 7 ani / VIDEO
Sport.ro
FOTO Tânăra desemnată "cel mai frumos copil din lume", apariție wow în costum de baie. La 23 de ani și-a eclipsat deja tatăl, un celebru fotbalist
Impact.ro
După această imagine, a urmat un DEZASTRU! Finalul depășește orice imaginație FOTO
Parteneri
Ce a făcut Florin Salam, după ce a lipsit de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Familia a rămas șocată: ”Nu există așa ceva!”
Redactia.ro
Simona Halep: ”Am luat o decizie grea”
Digisport.ro
Ce diferență mare de vârstă este, de fapt, între Sorana Cîrstea și fiul lui Ion Țiriac. Bruneta e mult mai tânără decât iubitul ei
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
Ceasiv Iar, ultima redută. Rușii, la 25 de kilometri de comandamentul ucrainean din Donețk. „Doar dronele îi împiedică să înainteze”
Digi24
Mișcarea strategică a lui Putin în Marea Neagră. Fotografii din satelit arată unde și-au mutat rușii navele și submarinele
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Gina Pistol a dezvăluit minunea care a ajutat-o să rămână însărcinată
EVZ.ro
Mirela Vaida a izbucnit în lacrimi, după operația suferită de fiul ei! Cu ce boli s-a confrunat micuțul de 7 ani / VIDEO
Spynews
Lege în Ungaria. Românii care trec granița sunt obligați să plătească
Capital.ro
Frig și ploi însemnate în mare parte din țară. Elena Mateescu, şefa ANM: "Vor fi afectate toate regiunile"
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cum l-a cucerit Meghan Markle pe Prințul Harry. Rețeta de ”pui logodnă”
Mediaflux
Mirela Vaida a izbucnit în lacrimi, după operația suferită de fiul ei! Cu ce boli s-a confrunat micuțul de 7 ani / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Unde ar fi fost găsit soțul Mariei Roman, conform surselor Antena Stars. Bărbatul a fost dat dispărut pe 16 aprilie
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro