Comparația făcută de Vlad Gherman între Cristina Ciobănașu și Oana Moșneagu. Va ieși scandal

Comparația făcută de Vlad Gherman între Cristina Ciobănașu și Oana Moșneagu. Va ieși scandal
Comparatia facuta de Vlad Gherman intre Cristina Ciobanasu si Oana Mosneagu

Vlad Gherman trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Oana Moșneagu, colega lui din serialul Adela de la Antena 1. Celebrul actor a făcut, recent, o comparație între actuala lui parteneră și fosta lui logodnică, Cristina Ciobănașu. Ce a spus despre controversata roșcată.

Cum le-a comparat, indirect, Vlad Gherman pe Cristina Ciobănașu și Oana Moșneagu

Vlad Gherman și Oana Moșneanu sunt în culmea fericirii, iar de aproape un an de zile formează cel mai fresh cuplu de actori din lumea showbizului românesc.

Vedete de la Antena 1 locuiesc împreună și par să aibă planuri serioase de viitor, dat fiind faptul că relația lor este una extrem de solidă.

Recent, Vlad Gherman și iubita lui și-au făcut simțită prezența la lansarea Disney + în România, eveniment unde jurnaliștii au profitat de ocazie pentru a afla detalii picante din viața lor de cuplu.

Actorul a avut numai cuvinte de laudă de adus la adresa partenerei sale, Oana Moșneagu, spunând că este prima dată când este implicat într-o relație cu o femeie matură. Reamintim că povestea de dragoste dintre el și Cristina Ciobănașu a început atunci când ambii erau doar doi adolescenți.

Îmi place că e plină de viață și și-a păstrat această calitate, asta m-a și atras la ea. E prima relație pe care o am cu o femeie matură, care a trecut prin multe. A plecat de acasă la o vârstă fragedă și și-a luat viața în propriile mâini.”, a declarat Vlad Gherman, în exclusivitate pentru okmagazine.ro.

La rândul ei, Oana Moșneanu a dat din casă și a povestit ce planuri au pentru aniversarea primului an al relației lor, ce va avea loc peste două luni:

„Lucrurile au crescut între noi treptat și s-au născut dintr-o prietenie. Să zicem că el a făcut primul pas. Vlad mă surprinde de multe ori, e un bărbat romantic, gospodar, harnic, generos. Se întâmplă de multe ori ca după o zi de filmare să mă aștepte cu  o masă gătită de el.

Îl iubesc foarte mult. O să plecăm 10 zile la soare, vrem să facem drumeții împreună, pentru că ne place muntele.”, a completat frumoasa actriță.

Cum se înțeleg Oana Moșneagu și Cristina Ciobănașu

Oana Moșneagu a dezvăluit care este relația ei actuală cu fosta iubită a partenerului său, Cristina Ciobănașu.

Cele două actrițe sunt colege de platou, iar bruneta a mărturisit că, imediat după ce Ciobănașu s-a despărțit de Vlad Gherman, Oana Moșneagu și roșcata se confesau cu privire la fostele lor relații.

Intepreta Andreei din serialul Adela tocmai trecuse și ea printr-o despărțire, în iarna anului trecut, când Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au anunțat că se separă după o relație de aproape un deceniu.

„Cristina și cu mine suntem colege și ne înțelegem foarte bine. Ne întâlnim, stăm de vorbă, ieșim împreună în pauză, împărtășim din experiențele reciproce.

Când ei s-au despărțit și când eu m-am despărțit, că și eu eram cu cineva la începutul proiectului, ne împărtășeam reciproc suferințele, ce s-a întâmplat, cum s-a întamplat”.