Vizita Vioricăi Dăncilă la Craiova. Un bărbat stropea trecătorii cu benzină și le dădea foc. Au intervenit mascații

Un bărbat stropea trecătorii cu benzină

S-au petrecut scene șocante în Craiova, în timpul vizitei premierului Viorica Dăncilă. Un bărbat de 32 de ani stropea trecătorii cu benzină și intenționa să le dea foc. Pentru prinderea și imobilizarea bărbatului au intervenit mai mulți polițiști, jandarmi, mascați și pompieri.

Un bărbat stropea trecătorii cu benzină

Viorica Dăncilă a participat, marți, la Conferința Organizației Județene PSD Dolj, la Centrul Multifuncțional din Craiova, în cadrul căreia social-democrații și-au ales noua conducere. Premierul a ajuns cu o întârziere de 25 de minute și a dat presa afară imediat după intonarea imnului național al României. „Aceasta este cerința doamnei premier. Vă rugăm să mergem în altă sală unde va da o declarație după conferință”, a fost mesajul organizatorilor.

În timpul vizitei premierului, pe o stradă din Craiova, un bărbat de 32 de ani stropea trecătorii cu benzină și intenționa să le dea foc. Polițiștii de la IPJ Dolj au fost anunțați că bărbatul stropea cu benzină într-un bloc din oraș, dar și trecătorii de pe stradă. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție, jandarmi, mascați și pompieri. Aceștia au intrat în apartamentul în care se afla bărbatul și l-au imobilizat.

Bărbatul a fost dus la sediul poliției pentru a fi audiat. „În cauză au fost demarate cercetările pentru lămurirea stării de fapt şi a dispunerii măsurilor legale ce se impun”, a anunțat IPJ Dolj. Încă nu se știe ce l-a determinat pe bărbat să comită un asemenea gest.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI