Apariție uluitoare pe drumul dintre Caracal și Craiova. Mașina-vagon de tren a fost fotografiată de martori

Autor: Claudiu Surmei - 17:40, 13 aug. 2019
Mășină-vagon de tren pe străzile din România

Apariție uluitoare pe drumul dintre Caracal și Craiova. Un șofer aflat în trafic a fotografiat un camion care pare modificat, având pe platformă atașat un vagon de tren. Internauții s-au amuzat pe seama acestei apariții. În timp ce unii au fost de părere că este mai bine că vagonul a fost transformat în autovehicul în loc să ajungă la fier vechi, alții au deplâns situația sistemului de transport din România.

Mășină-vagon de tren pe străzile din România

Mașina-vagon de tren a fost fotografiată pe șoseaua care face legătura între localitățile Caracal și Craiova. Cel mai probabil, șoferul camionului transportă vagonul de tren la fier vechi, dar imaginația internauților s-a aprins repede când au vazut imaginea postată online.

„A ajuns CFR în asemenea hal încât până și vagoanele se transportă pe șosea. Eterna și fascinanta Românie”, este mesajul lăsat pe un forum. „De aia ajunge CFR-ul târziu, că stă în trafic”, a scris un alt utilizator de internet.

„Ok… Când se spune că românul e descurcăreț, se spune un adevăr mare”, a comentat altcineva, în timp ce un alt internaut a scris: „Chiar am zis că e tren din thumb. Să dea naiba dacă nu suntem ca o combinație de India, America Centrală și Africa. Cel puțin se descurcă și omul cu ce poate. Ăsta-i semnalul că suntem săraci vai mama noastră și o să tot fim încă pentru mult timp de acum înainte.”

Au fost și unii care și-au amintit de melodia „Trenule, mașină mică” și s-au amuzat copios pe seama apariției surprinzătoare de pe șosea. După câteva secunde de ezitare, și-au dat seama că vagonul de tren este dus la fier vechi. Despre recondiționare nu prea pare a fi vorba, de vreme ce astfel de vagoane au fost produse în urmă cu foarte mulți ani și ar fi trebuit scoase deja din uz.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI