12 sept. 2023 | 13:46

Viviana Sposub spune adevărul despre presupusa ei relație cu Tuncay Ozturk. Ce legătură are cu fostul soț al Andreei Marin: ”E strigător la cer” EXCLUSIV

Monden
Viviana Sposub spune adevărul despre presupusa ei relație cu Tuncay Ozturk. Ce legătură are cu fostul soț al Andreei Marin: ”E strigător la cer” EXCLUSIV
Viviana Sposub spune adevărul despre presupusa ei relație cu Tuncay Ozturk

După o relație intensă de aproximativ trei ani, Viviana Sposub și George Burcea au luat decizia de a se separa, iar fiecare să își vadă de drumul său. Și iată că, nu la foarte mult timp de la despărțire, unele guri din showbiz susțin că aceasta s-ar fi aruncat deja în brațele unui alt bărbat, nimeni altul decât Tuncay Ozturk, fostul soț al Andreei Marin. Ce spune bruneta despre asta. Declarații în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Viviana Sposub s-ar fi cuplat cu fostul soț al Andreei Marin

După o relație de trei ani, George Burcea și Viviana Sposub decideau la jumătatea lunii iulie să o ia fiecare pe drumul său. Confirmarea speculațiilor venea chiar de la fosta vedetă a emisiunii Vorbește Lumea, după ce nu au mai fost văzuți de ceva timp împreună.

Așadar, la scurt timp de la revenirea din SUA, fosta finalistă de la Bravo, ai stil! Celebrities și actorul au luat-o pe drumuri separate.

Nu după foarte mult timp, Viviana Sposub s-a fotografiat alături de un cântăreț cunoscut la nivel mondial, Saint Levant, un artist arab, iar gurile rele s-au grăbit să speculeze faptul că cei doi ar fi împreună. Nu a fost așa, cum nici zvonurile conform cărora bruneta s-ar iubi cu Tuncay Ozturk, fostul soț al Andreei Marin nu sunt adevărate.

Viviana Sposub

Viviana Sposub

Ce spune bruneta despre acest lucru

În ultima perioadă, Viviana Sposub a fost văzută foarte des la clinica lui Tuncay Ozturk, fostul partener de viață al Zânei Surprizelor, fapt pentru care mulți s-au grăbit să speculeze între cei doi s-ar fi înfiripat o idilă.

Nici vorbă! Superba brunetă se confruntă cu ceva probleme la un genunchi, astfel că a apelat la serviciile specialistului și merge la acesta pentru a face terapie. Într-un interviu pentru Playtech Știri, Viviana Sposub s-a arătat de-a dreptul indignată de faptul că unii oameni pot inventa astfel de povești neadevărate.

”Nici nu pot să-mi închipui cum niște oameni pot inventa în fiecare zi câte o nouă poveste falsă despre viața mea personală sau profesională.

De câteva luni mă confrunt cu dureri la genunchi și merg la clinica domnului Tuncay Ozturk pentru recuperare. Foarte mulți urmăritori mi-au scris că au aceeași problemă ca mine și că sunt interesați de recuperarea mea, așa că am postat diferite materiale filmate în timpul procedurilor pe care le fac la clinică. Nu m-am gândit nicio secundă că cineva ar putea transforma această situație într-un titlu de tabloid.

”E strigător la cer”

E strigător la cer ca orice bărbat cu care interacționez, fie Tuncay Ozturk, Saint Levant, colegi de muncă, antrenori de Fitness, prieteni, colaboratori etc. , să fie catalogat ca “noul meu iubit”.

Să crezi că o femeie nu poate avea cu un bărbat nicio altfel de relație decât una amoroasă este pur misoginism. Atâta timp cât o informație nu vine de la mine, 100% este falsă!”, a declarat Viviana Sposub, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Parteneri
Se schimbă automat cardurile la Raiffeisen Bank. Anunț important făcut de bancă. Tot ce trebuie să știi
Redactia.ro
O recunoști? A fost cea mai bine vândută artistă din epoca interbelică. A depășit-o chiar și pe Maria Tănase
Click.ro
VIDEO Momentul atacului din Crângași. O cameră de bord i-a înregistrat pe cei doi tineri care loveau un bărbat cu bâte
Digi24
Rusia a descoperit rezerve uriașe de petrol în teritoriile din Antarctica revendicate de Marea Britanie
Digi24
Acasă la Laura Cosoi. Imagini superbe din casa de poveste a actriței / FOTO
Unica.ro
Simona Halep și Milionarul Dorin Mateiu. Relația Secretă care uimește România
EVZ.ro
Cum a fost surprins Ronald Gavril, iubitul Anamariei Prodan, la întoarcerea în România, de către parteneră. Luptătorul va participa la gala sportivă organizată de impresară
Spynews
Halep a RENUNȚAT. Anunțul dureros făcut de marea sportivă: Va fi greu acum
Capital.ro
Românii care ar putea ieși la pensie mai devreme și după 1 septembrie 2024. Legea ar urma să se schimbe
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
LOVITURĂ pentru PENSIONARI! Când vin BANII de PENSII
Mediaflux
Jurații de la Chefi la cuțite, detalii din culisele emisiunii, înainte de Marea Finală. Cum a fost competiția pentru Richard Abou Zaki sau Alexandru Sautner
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
Cântăreața din România care a ajuns să cântărească doar 36 KG! Imagini incredibile cu artista piele și os
Impact.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro